Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znizano placilo vrtca - vprasanje 12.11.2007 9:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Plačilo znižajo na podlagi višine dohodka, ki je pa avtomatsko manjši, če delaš 4 ure in ne 8 ur.
|
|
|
|
RE: znizano placilo vrtca - vprasanje 12.11.2007 9:56:13
|
|
|
|
žigolino
|
Če si 2006 delala 8 ur letos pa 4 urni delovni čas,pol daš spremembo not,da imaš krajši delovni čas in tudi manjši prihodek(?).Če pa je plača ista pol ni sprememb.Dokazilo je pa plačilna lista.
|
|
|
|
RE: znizano placilo vrtca - vprasanje 12.11.2007 10:09:10
|
|
|
|
ljiljana
|
super. hvala za odgovore, upam da padem vsaj za en razred nizje. place neto ce delam cel mesec dobim 320 eurov, vrtec pa plačam 280.
|
|
|
|
RE: znizano placilo vrtca - vprasanje 12.11.2007 11:00:02
|
|
|
|
Veverička
|
tako kot je povedala žigolino sem tudi jaz lani naredila (nesla sem zadnje tri plačilne liste, ki dokazujejo, da delam skrajšan delovnik), pa so upoštevali. Letos (žal) tega več ne bo, ker še samo jutri delam skrajšan del. čas - v sredo (ko moj falot dopolni 3 leta) pa že 8 ur
|
|
|
|
RE: znizano placilo vrtca - vprasanje 12.11.2007 11:16:53
|
|
|
|
ljiljana
|
jaz jih imam tri, tako da mi bo to prislo prav se 4 leta in pol, ker lahko do sestega leta delam skrajsani delovni cas.
|
|
|
| Stran: [1] |
SpanjeMiška2006Kako spite v času nosečnosti?na levem boku (
37%)
na desnem boku (
13%)
na hrbtu (
6%)
na trebuhu (
3%)
se obračam kot vrtiljak (
41%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!