Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Alergija - nadaljevanje... 18.12.2004 8:55:17
|
|
|
|
Naja31
|
Nisem Lejci, ampak ti vseeno pisem. Kaksno alergijo imas? Meni so se en mesec nazaj po oprsju po kozi naredili rdeci reliefni izpuscaji, ki so full srbeli. Sem sla k dermatologu , ki je rekel, da je to "herpes gestationis" (oz. nekaj podobnega), kar je oblika avtoimune bolezni. Pod vplivom nosecniskih hormonov naj bi se telo tako odzvalo. Dobila sem eno kremo in je ze skoraj minilo. Nevarno za plod je amo e zajame vec kot 50% koze po telesu. Drugace me je tudi koza po trebuhu in hrbtu full srbela, pa sem zacela uporabljati drugo kremo proti strijam in je zdaj velik bolje. se vedno srbi, ampak sploh ne tako hudo. Ce te pa cela koza tako grozno srbi, da je res neznosno, moras pa takoj k zdravniku,ker je to znak, da je nekaj narobe z jetri. Moji znanki se je to zgodilo 1 mesec pred PDP in so potem predcasno sprozili porod. Upam, da te nisem prestrasila. Najverjetneje te tako srbi ker se koza siri. Lp, Naja
|
|
|
|
Alergija - nadaljevanje... 18.12.2004 13:01:17
|
|
|
|
Lejči
|
ojla, Spacey! si me prehitela. ravno danes sem ti hotela sporočiti, kako in kaj. pri meni je k sreči že skoraj ok (moram kar potrkat!), stvar pa se je začela občutno izboljševati :bravo:, ko sem popolnoma prenehala jesti mandarine. pa čeprav se mogoče sliši nenavadno, odkar se jim izogibam, so se pike začele sušiti, pa tudi srbečica je ponehala. lušta se mi jih pa neznansko. vprašala sem tudi ginek. kako je s tem, pa mi je pritrdila, da smo ljudje zmeraj bolj občutljivi na katerekoli citruse in da mi na žalost lahko zaradi zadostne količine vitaminov, svetuje le vitaminske propravke, saj npr. tudi naša jabolka ipd. sadje menda tega nimajo dovolj :zmeden:. mazil mi ni nič omenjala. končno se tudi spet mažem, ker imam pa kožo sedaj ne samo suho, ampak prav posušeno. poskusi odkriti kako je s hrano pri tebi (mogoče si celo zapisuj, kaj poješ, pa opazuj spremembe). praške, mehčalce, si sedaj že izključila kot morebitne povzročitelje? mazati pa se mogoče probaj s kakšnim mandeljevim oljem ali čim podobnim, saj če imaš res suho kožo, ne boš mogla več dolgo brez. želim ti, da se ti bo končno začelo popravljati, pa da odkriješ vzrok težave. verjemi, da te ful razumem, kaj daješ skozi. poročaj, kako in kaj. lep dan ti želim, Lejča
|
|
|
|
Alergija - nadaljevanje... 20.12.2004 10:04:36
|
|
|
|
spacey
|
Ojla punce! Hvala za vaše nasvete in opise težav. :) No tudi meni je končno uspelo (trkam) najti povzročitelja težav in to so "citrusi", neglede kateri (limone, mandarine, pomaranče). Pa tako jih imam rada in komaj sem čakala ta letni čas, predvsem za pomaranče. :(( :(( Zdej pa takole, to ni fer! :zmeden: :(( Zanimivo pa je, da je mene začelo srbeti šele zvečer po 20h?! :zmeden2: To mi ni jasno, ker jaz sem si zjutraj delala pomarančni sok in zvečer je bila reakcija. Čudno, ampak naj bo. Tudi meni se pikice sušijo in vsake toliko se namažem s Fenistil gelom, ki pa ni škodljiv za :nosecka:. Bomo videli, če se bo res dokončno popravilo in izginilo. To je to! Če pa bo kaj novega pa poročam. Lep dan; Petra
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?