|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokolada
8.11.2007 9:32:07   
Barči78
Tista iz otroškega mleka v prahu. Ali jo je že katera delala, naj mi pliiiis pove, zakaj user posted image  se mi ne strdi. Je kar taka karamelasta, se vleče, pa jo imam že 2 dni v hladilniku.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokolada
8.11.2007 9:37:57   
Putka
Je dovolj maščobe notri? 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čokolada
8.11.2007 9:39:08   
Barči78
user posted image Ocenite recept
user posted image Napišite mnenje
user posted image Mnenja
user posted image Shrani v beležko






user posted image
15 dag čokolade v prahu
25 dag margarine
1/2 kg mleka v prahu
3 dcl vode
1 kg sladkorja



user posted image
Vodo in sladkor kuhamo 20 minut, dodamo margarino, da se raztopi. Mleko in čokolado dodamo neraztopljeno. Nato jo zlijemo v model. Lahko pa damo v pekač peki papir in vanj zlijemo maso. Ko se ohladi, jo razlomimo in dober tek .
Če želimo čokolado z dodatki, lahko dodamo v model predno se masa ohladi orehe ali rozine, lešnike ali po želji.



Delala sem po tem receptu

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čokolada
8.11.2007 10:24:26   
Barči78
Putka -  a maš ti mogoče kak drug recept, pa da se ziher strdi, ker imam še eno škatlo mleka, pa ne bi bla rada spet razočarana.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čokolada
8.11.2007 22:07:45   
Putka
Mi jo kar kupujemouser posted image . Ampak glede na recept je res čudno, da se ne strdiuser posted image  

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čokolada
8.11.2007 22:12:53   
Putka
Evo, recept z neta:

TO MAKE YOUR OWN CHOCOLATE:
125g copha
125g pure icing sugar
6 tablespoons cocoa
4 tablespoons full cream powdered milk
pinch salt

Copha je kokosovo maslo, lahko nadomestiš z drugo maščobo.


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?