|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaginalna sluz
8.11.2007 9:06:01   
Anonimen
Ojla upam, da mi bo katera znala odgovoriti. Moja zadnja user posted image  je bila 29.10., ciklusi so ponavadi dolgi od 28 - 30 dni, edino zadnji je bil 26 dni.
Včeraj sva z dragim user posted image in po končani akciji cca. 30 min sem šla na WC in opazila na papirju popolnoma prozorno in zelo vlečljivo sluz. Vem, da je taka ovulacijska, ampak se mi zdi da je malo prekmalu glede na moje cikluse, ali mogoče ne???  Že 3 dni me špika v desnem jajčniku.
Zanima me kakšna je dejansko vaginalna sluz in koliko časa po seksu je prisotna, ker se mi je zdaj prvič zgodila taka situacija.
Ali je imela katera že podobno izkušnjo?
Upam, da ste razumele in da nisem popolnoma zmedeno napisala.

Hvala in lepo se imejte.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaginalna sluz
8.11.2007 9:15:13   
MARTINŠČICA
Ovulacija po teoriji nastopi 14 dan v primeru 28 dnevnega ciklusa. Eno je teorija, drugo praksa. Nihče ne ve, kdaj bo ovulacija dejansko nastopila. Možnost ima pač, da pride kadarkoli med ciklusom.

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 11:39:49   
gajka
Mogoče so bili pa ostanki sperme?!?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 11:41:42   
K_a_t_j_a
Po moje je bila to sperma. Pri nama, ko končama mi še tudi ven priteče.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 12:38:51   
Neža7
Tudi pri mene ful več teče sperma po user posted image , da še naslednji dan nosim dnevne vožke user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 16:49:41   
srecna_zvezda
se strinjam

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 19:54:31   
Andromeda
mislim da 30 min po seksu ne more nič drugega ven priteči kot sperma. če te pa 3 dni špika v jajčniku, to je pa že druga zgodba. vnetje? ovulacija?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2007 20:07:57   
Naja30
Po moje je tudi sperma. Meni je včasih še nasl.dan ven teklo, ne samo čez 30 minut user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 10:00:44   
sun71
Draga moja, mislim, da bo to sperma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 14:08:43   
neyka7
Anonimen po mojem mnenju je tud sperma.

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 15:06:15   
Raguel
Pmo končani akciji se tudi meni dogaja,da še nekaj časa po tem izteka sluz,ki je zelo vlecljiva.po mojem mnenju je to ostanek sperme in mojih lastnih sokov vzburjenosti.Nekam pač mora izteči,kar se ne absorbira.Sem pa že tudi jaz razmišljala,kako bi bilo fajn,če bi bila tudi ovulacijska sluz tako močna,ker bi jo tako lahko zaznala brez da slečem hlačke user posted image user posted image  

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 15:21:13   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Pmo končani akciji se tudi meni dogaja,da še nekaj časa po tem izteka sluz,ki je zelo vlecljiva.po mojem mnenju je to ostanek sperme in mojih lastnih sokov vzburjenosti.Nekam pač mora izteči,kar se ne absorbira.Sem pa že tudi jaz razmišljala,kako bi bilo fajn,če bi bila tudi ovulacijska sluz tako močna,ker bi jo tako lahko zaznala brez da slečem hlačke user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa si me nasmejla!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.