|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja temperatura je padla
8.11.2007 8:05:22   
Anonimen
sem konec 6 tedna nosečnosti in včeraj sem se počutila slabše, pa sem si zmerila vročino (sem mislila, da sem bolna)... no pa je bila temperatura 36,4, čeprav vem, da je moja "nosečniška " temperatura 36,8-37,2. Danes zjutraj sem zmerila bazalno temperaturo in je 36,3. Se pravi kot pred menstruacijo. Predvidevam, da to nakazuje splav, me pa zanima, če je imela še katera isti primer, pa da je bilo vse ok, ali pa kontra, da je imela potem ali pred tem splav. Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moja temperatura je padla
8.11.2007 9:07:42   
Anonimen
Prvič slišim o kakšni nosečniški temperaturi. Če prej že kdaj nisi imela težav, prdlagam, da si TAKOJ nehaš meriti temperature!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 9:20:58   
mala pikica
Jaz sem si res merila bazalno temperaturo od menstruacije pa do ovulacije, še nekaj dni naprej, potem pa ne več. Tako da ti težko pomagam. Svetujem ti, da se ne oziraš na temperaturo. Če si v dvomih, naredi še en test ali pa pojdi v laboratorij, da ti 2x določijo beta hcg. Če bo padal, nakazuje na ss, če bo rasel pa seveda na vse najboljše. Ampak to se mi zdijo nepotrebni stroški. Najboljše je vsekakor, da obiščeš ginekologa, ki bo potrdil tvojo nosečnost.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 10:02:40   
bskrle
Tudi jaz nisem nikoli slišala,da bi padea v temperatruri avtomatsko pomenil ss.POkliči G! 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 10:32:54   
Naja31
Jaz bi prej rekla, da se obremenjuješ po nepotrebem.
Nehaj si temperaturo meriti, (razen če si bolana), skuliraj se in lepo počakaj na prvi pregled pri G.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 10:44:38   
cmokec
Kako je s temperaturo v nosečnosti ne vem, ker sem si jo ob zanositvi tudi jaz nehala meriti.  Ker si uspešno zanosila, je res brezveze, da si meriš naprej. Raje uživaj v nosečnosti, pobožaj trebuščka in se veseli vsake ure, da je sonček izbral prav tebe za mamico. Traparija je , da se obremenjuješ s stvarmi, ki jih ni. Probaj se sprostiti in preživeti te prve 3 mesece brez skrbi. Tudi če bo kaj, ti na to nimaš upliva. Zato nasmeh in uživancija. Srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 11:35:03   
malamalinca
Punca, vrž toplomer stran in uživi v nosečnosti!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2007 12:14:56   
Naja30
Res, ne sekiraj se s vsem tem sranjem okoli splava. Res je, da imajo nosečnice lahko temperaturo okoli 37, ampak to ni pri vsaki tako. Uživaj raje in božaj trebuščka, ki bo vsak dan večji user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2007 18:51:27   
NancyF
Imela sem isti problem kot ti, toda to še ne pomeni, da ker ti je temperatura padla, da boš dobila ss. Jaz sem si isto jutro merila temperaturo in je bla dokaj visoka, popoldan pa sem imela ss. Mislim, da te temperature bolj držijo za mentruacijo, v nosečnosti pa mogoče to poteka malo drugače, ker imamo več hormonov. Ne oziraj se preveč na to in uživaj. Držim pesti, da bo vse v redu!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2007 18:52:19   
NancyF
Po ss telo itak potrebuje več časa, da se normalizira in šele takrat lahko vidiš spet pravo temperaturo.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 19:58:31   
Naty*
Padec temperature ne pomeni ss, ampak temperatura pade določen čas po zanositvi. Ss bi bil pa, če bi imela krče in krvavitve. Sej vem, da smo nosečnice pozorne na vsako stvar, ampak temperatura se po zanositvi res lahko neha merituser posted image . Ne skrbi in uživaj v nosečnosti...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2007 22:16:08   
nana35
Joj,zakaj se s takimi obremenjuješ,vse preveč počneš.Jaz si nisem nič merila temperature,niti na to nisem pomislila,da bi si jo!Zakaj to počneš,če pa veš,da se potem samo obremenjuješ?Prenehaj s tem in poskusi uživati.
Jaz sem zelo srečna da marsikaj nisem vedela prej,niti mi nihče ni povedal,kaj je vse pogoče,pa sem vseeno zdaj že konec 31.tedna nosečnosti.Sem se itak z vsem obremenjevala,kaj bi šele bilo,če bi vedela še več,kaj vse se lahko zgodi...hvala bogu,da nisem.Ne beri preveč,če pa potrebuješ nasvet,vprašaj.Tako boš najlepše prišla skozi dneve,ki te še čakajo.

:))

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?