Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 8.11.2007 6:22:07
|
|
|
|
dskubin
|
Jaz sem taprvič imela tko, kr neki malo, pa mi je blo tut ful čudno, ker so vsi pravli, kolk je bo. Pol pa naslednji mesec - je prteklo za leto in pol nazaj ;)
|
|
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 8.11.2007 9:12:40
|
|
|
|
*sonchek*
|
Jaz sem prvo M po porodu dobila pred 6 dnevi in je še kar ni konec - da ne govorim o količini le-te. Očitno bom nadoknadila vse leto in pol, kar je ni bilo Se je pa tudi začelo z nekaj kapljami, naslednji dan pa se je ulilo.
|
|
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 8.11.2007 10:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, ja... Kot da bi me kdo od zgoraj kaznoval, ker sem rekla, da jo ni nič. Celo noč sem hodila menjavat vložke. Teklo je kot v potoku. No, še vedno teče tolk, da kr čutim ko se uliva. Dobro, da imam tolk zaloge vložkov...
|
|
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 16.11.2007 15:49:42
|
|
|
|
Mokka1
|
Ufffff, mi je odleglo, ker sem mislila, da sem čudna oz. da je telo čudno. M se mi počasi končuje, da pa ne govorim kaj je bilo drugi dan in noč, teklo je kot slap. Pa komaj sem uspela zrihtat in previt, sem že morala sebe umivat in rihtat. Norišnica.
|
|
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 21.11.2007 12:38:27
|
|
|
|
Mesečnica
|
Ja, že od veliko žensk sem slišala, da je bila prva M po porodu prava povodenj. Pri meni je bilo ravno tako - 36 ur je samo teklo in teklo, v manj kot dveh urah sem imela povsem premočen največji tampon in najvpivnejši vložek. No, na srečo je pa od takrat naprej M prava pesmica, zelo je šibka (bolj kot pred nosečnostjo), še zlasti ta zadnja, ko sem že na tabletkah .
|
|
|
|
RE: prva M po porodu - čudna 21.11.2007 12:43:09
|
|
|
|
*tajda*
|
Tud pri meni je teklo za celo leto nazaj ,ampak me vsaj ni bolelo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?