|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški in WC
7.11.2007 9:35:45   
MARTINŠČICA
Zanima me, kako vaši moški urinirajo. Moj je namreč že od malega navajen, da doma urinira sede in ne packa okrog WV školjke. Ko pa pridejo obiski, je vedno vse pošpricano od moških kolegov. To pa res sovražim. A ne morejo zadet takoooo velike luknje, kot je školjka, al kaj? Na splošno mi ni jasno, zakaj morajo moški scat stoje, pol naj pa še serjejo v stoje user posted image . A takrat pa lahko sede ščijejo v školjko?!?
Naju imajo vsi za mal čez les, ko povem, da moj doma lula sede in da ne misliva vsak dan kopalnice pospravljat ali pa celo v lužico poleg školjke stopit. Kakšno je vaše mnenje o tem?

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moški in WC
7.11.2007 9:40:42   
Anonimen
Naju imajo vsi za mal čez les, ko povem, da moj doma lula sede

Se pridružujem vsem.

Moj lula stoje, mali tudi, pa je školjka vedno čista, tastar jo sam pobriše za sabo, če je potreba, za malim pa jaz zaenkrat. Ko bo večji, jo bo sam.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 9:42:31   
Anonimen
Moj tud sede, že od malega. Tako so ga navadl.

Mam pa dva brata, pa v bistvu ne da ne zadaneta, sam pač šprica okol k se odbija. Sej je logično.

Živcira pa tud mene to. Pr nama to sam en kolega vedno naredi, je vse svinjsko k gre od naju. In pol pucam in skor bruham. Vedno ko gre letim pucat wc, k to je pa res ogabno.

Mi je pa obrnilo k sva bla prejšn tedn pri njemu in sm šla na wc in zagledala tepih pred wcjem. K mi je šlo sam to po glavi kaj je vse v tisti tkaniniuser posted image . Morem priznat da mi je prou obrnilo in sva se hitro pobrala domov, mojmu pa nič jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 10:08:50   
jerikou
Pri naju ko sva šla skupaj živet je od prvega dne jasno da se bo dečko vsedel pri lulanju,pa od doma ni vajen tega. Se je lahko sam prepričal,kako ogabno izgleda ko gospodje pošpricajo vse naokoli sploh kaki starejši ker brez očal itak ne vidjo več najbolje kam cilajo.
Imava pa nad WC tako poučno nalepko na kateri je možicel,ki prepoveduje, da se na tem WCju lula v stoje. In s tem sva rešla problem še za ostalo moško populacijo,ki sem ter tja prde na obisk.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 10:17:19   
Naja31
V bistvu pojma nimam.  user posted image Ga nikoli še nisem gledala pri tem.

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2007 10:19:02   
Anonimen
Tud jst sem se to spraševala par tednov nazaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2008724&mpage=1

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2007 10:45:36   
srki
Lula stoje, če bi imel pa za lulat tako luknjo oz. napravo, kot me, pa bi verjetno sede.

Pri nas ni nikoli ošpricano in popacano na školjki, razen, ko gre Aljaž, pa se bo že navadil, da se ne gleda okrog in se prav cilja. Če pa se že odbija, kar je seveda logično, pa naj bi vsak malo pobrisal za seboj.

In ne bit tako jezna no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 12:23:31   
Anonimen
Moj tudi doma sede lula, drugje pa stoje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2007 12:31:25   
Strawberrie Cherrie
Povsod lula stoje. Pa nič ni pošpricano okoli? verjetno pazi, ker tole špricanje okoli prav nič kulturno ni user posted image
Ali pa igra vlogo tudi to, da vsakič drugič on čisti wc in kopalnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2007 12:39:59   
Dream
Moj doma tudi sede, za drugje ne vem, ker me niti ne zanima... Nisem pa še ugotovila, ali dela sede samo zaradi čistoče ali tudi zaradi lenobe user posted image  
Jerikou, krasna rešitev je tale nalepka!!!

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2007 12:50:38   
Nika v službi
Mešano, enkrat stoje, enkrat sede. Nisem ga pa še vprašala, na podlagi česa se odloči, da bo enkrat stal, drugič sedel.user posted image

Sicer pa tudi, kadar to dela stoje, ni vse pošpricano oz. če mu slučajno rata kaj popackati, tudi pobriše za sabo. Imava oba rada čisto, tako s tem ni prav nobenih problemov. Tudi školjko spusti za sabo, skratka je res zelo priden možek.user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2007 12:51:41   
Anonimen
Mešano, enkrat stoje, enkrat sede. Nisem ga pa še vprašala, na podlagi česa se odloči, da bo enkrat stal, drugič sedel.

Verjetno da sede takrat, ko tudi kaka zraven.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2007 12:54:41   
honey
Mene to, da lula stoje, ne moti nič, dokler je školjka čista - in moram reči, da je vedno. Pucam jo zaradi prahu in takih stvari, ki se pač naberejo pod pokrovom. Sem pa zgubljala živce, preden sem ga navadila, da se pokrov školjke spusti.
Ampak sem ga zdresirala user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2007 12:55:03   
Anonimen
Moj ... ne vem kaj že urinira sede, otrok pa tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2007 13:10:31   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Moj ... ne vem kaj že urinira sede, otrok pa tudi.

Splišni, kaj pa zdaj to pomeniuser posted image ?

Punce, zakaj pa ploskate, ko doma lula sede, drugje pa stoje? A to pomeni, da če drugje vse poščije naokoli, da je OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2007 13:11:07   
Anonimen
Moj lula stoje, ker mu je pač to logično od majhnega. To je en velik dogodek za vse fantke, ko jih očka uči lulat. Vsaj kolikor jih poznam no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2007 13:53:56   
LoCa
še nisem doživela, da bi kak moški bil "čist" v tem oziru. uni, k grejo ti poscat kopalnico so nespoštljivi do tebe, nočem vedet kakšno imajo doma, razen če nimajo personal čistilke user posted image . meni gre samo to na živce, da v končni fazi morem školjko vedno js pucat.  in tipune kapne, da je vmes popucana, ku da bi ostajalo kako samodejno čiščenje al kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2007 14:24:04   
Mojca20
Moj tudi v sede, prav tako oba sinovauser posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2007 14:28:48   
kalbo

Se pridružujem vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2007 14:30:40   
kalbo
Pri naju ko sva šla skupaj živet je od prvega dne jasno da se bo dečko vsedel pri lulanju

Ti, ti maš pa srečo, da ti ni pobegnil tale tvoj dečko...ups deklicauser posted image

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2007 14:35:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Se pridružujem vsemuser posted image

Jaz pa ne razumem zakaj je to smešnouser posted image
Pa tud ne razumem zakaj je treba okol folku razlagat da tvoj dedc sede ščijeuser posted image
Pa tud ne razumem zakaj je treba dedca natrenirat da sede ščijeuser posted image
Moj tak ščije že od malga, in mi na krej pameti ne pade da mu rečem nej pač stoje ščije. Kaj mene briga kako on svoje potrebe opravlja. Njegov problem. Zarad mene lahko tud na glavi stoji in ščije. Sam sekret hočem da je čist po uporabi.
Tko da tiste k dedce trenirate scat sede, bi jih raj natrenirale popucat sekret po uporabi. K to je men isto k da bi men dedc govoru kak morem sedek k grem na wc. Mislm bi ga k psihiatru poslala da mi začne pamet solit kako nej jst ščijemuser posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.11.2007 14:38:59   
gregstrx
Vsi sedemo na wc. Samo mali ma še to navado, da stoji in šprica okoli. ampak to je iz vrtca prinesel ... Se bo odvadil.user posted image

No, da pa še malo popopram čudaštvo user posted image  ... jaz si ga potem tudi obrišem. Ker najbolj sovražim imet potem rumene gate ... A sem čuden? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.11.2007 14:39:29   
Anonimen
ups deklica

Tole je pa grdo veš. Primitivno mal.
Moj je recmo začel lulat sede k je bil še majhen fantek. Zato k se ni upal hrbta obrnt vratom. Zarad očeta. In ne vem zakaj sedeče scanje nardi iz tipa punčkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2007 14:48:27   
kalbo
Pa tud ne razumem zakaj je treba dedca natrenirat da sede ščije

Vidiš, na take leti tista deklica, na dece, ki so se pustili strenirat lulat sede. Na moške, ki so tako navajeni od otroštva to itak da ne leti. mi je zdaj mal žal, da nisem tega dopisal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2007 14:53:34   
Magi*
sem že enkrat napisala, pa bom še enkrat. pravega dedca ne naredi scanje v stoje. punto e basta.

mi je čist ravno al sedi al stoji (pri scanju, seve), kako izobrazbo ima, kak avto fura...meni je pomembno, da je Človek z veliko začetnico.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?