|
Trboveljska porodnišnica...pogačnik, jurca, č... 6.11.2007 23:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
zdajle sem prebrala to: http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=114701&t=114701 zgodbo in sem objokana, šokirana in strah me je. Moj ginekolog je dr. Jurca. Do sedaj sem bila z njim zadovoljna, zadnje čase pa sem že mojemu patnerju govorila, da se mi zdi raztresen in da ni več tisti topel, prijazen zdravnik, kakršen je bil par let nazaj. Pa prav strah se me je polotil, da bi spremljal mojo nosečnost še bolj pa, da bi rodila v Trbovljah. Da pa sploh ne govorim o Pogačniku. Ta pa je model zase. Sem imela Hsg par mesecev nazaj in je bil on moj sprejemni zdravnik. Tako nesramnega in ošabnega zdravnika kot je on, še nisem doživela. Odpustna zdravnica...mislim, da je bila Fakin ali nekaj podobnega, pa je na viziti sestri v kartonu nekaj pokazala in potem sta se spogledali in se začeli režat. Ne vem, kaj jima je bilo sicer tako smešno glede mojega zdravstvenega stanja, ki je mimo grede pokazal težave, zaradi katerih so me v tej isti bolnišnici leta nazaj že operirali. Odstranili so pregrado-ki jo imam še vedno in sem dobila tudi napotnico za ponovno odstranitev le te, pa sem prej zanosila in zato nisem šla na operacijo. Ne vem, ali se pregrade ponavljajo ali je enostavno niso dobro izrezali. Imam neprehoden desni jajčnik in cisto, zato res ne vem, kaj jima je bilo tako zabavno, a karkoli ju je že zabavalo bi lahko počakalo, da stopita ven iz sobe, ne pa da so prav bebasto režita pred pacientom. Mislim, res so pod kritiko v Trbovljah. Za Jurco, ki je moj G. zdaj res ne vem, kaj naj storim. Mislim pa, da bom šla na ultrazvočne preglede drugam in ne k njemu. Če že ne zaradi drugega, vsaj zaradi opreme s katero dela in je res že prazgodovinska. Rodit pa definitivno v Lj. Mogla sem se razpisat, ker me je branje zgornjega članka res prizadelo. Si sploh ne predstavljam bolečine staršev te male nesrečne deklice. A kdo ve, kaj se je izcimilo iz pisma, ki ga je mamica poslala v bolnišnico?
|
|
|