|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poškodba v vrtcu
6.11.2007 14:50:40   
daka
Moj sin user posted image je star 15. mesecev in hodi v jaslice.Imamo pa problem,saj skoraj vsak dan ko pridemo ponj je ali pokrampan tudi buške smo že prinesli domov.Moram povedati,da smo zelo malo v vrtcu.V sredo ga po mesecu zopet peljem v jasli  čez uro zvoni telefon in mi z vrtca sporočijo da si je user posted image presekal ustnico in da ni nič hudega (rabijo samo štrample da ga preoblečejo so rekli).Kot burja zdrvim v vrtec tam pa najprej naletim na aroganco vzgojiteljice.Najprej dobim odgovor veste to so mali otroci in nimamo mi samo user posted image mi je bilo dovolj.Pokazala ni nič občutka "krivde".Ko vidim user posted image ustnico,ki je 2 cm široka in seveda takoj za šivanje in poleg vzg.arogance odgovorim da sedaj pa imam dovolj in bom šla naprej.Ko se vse skupaj malo umiri tudi vzgojiteljica drugače reagira.Vglavnem rano smo zašili,vendar ima veliko brazgotino katera ga bo spremljala skozi življenje vendar sem kar zadovoljna,ker so mi rekli v vrtcu,da bi lahko bilo še hujše.Sprašujem pa se kaj je še lahko hujšega?Vem da sem se razpisala,vendar sem morala še kam izliti mojo jezo in žalost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poškodba v vrtcu
6.11.2007 14:56:02   
Anonimen
Žal mi je za malega fantka. Ampak je že tako, da se nesreče dogajajo. Sicer tukaj aroganca vzgojiteljice ni na mestu, pa tudi ne vem kakšen občutek krivde ne. Dejansko se moraš sprijazniti s tem, da ko enkrat daš otroka v vrtec se zgodijo tudi buške in presekane ustnice. Ravno, ko je imel moj mali 15 mescev si je preklal ustnico. Na ravnem v dnevni je klofnil tako nesrečno, čuvala sem ga jaz, bila 30 cm za njim. Tako, da je mogoče prav, da se malo skuliraš in šele potem greš "naprej".

(odgovor članu daka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poškodba v vrtcu
6.11.2007 15:12:32   
daka
Sem se že skulirala in bila tudi povabljena v vrtec s strani ravnateljice.To je sedaj rešeno .Hvala za odgovor in lep pozdrav!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?