|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje nedojenega otroka
5.11.2007 17:00:51   
butt3rfly
mojemu malemu devam novalac 1. do zdaj je kakal čisto normalno, rumene barve. zadnja 2 dni pa je ful temno zeleno, pa še smrdi bolj kot ponavadi (vsaj meni se zdi). pokaka se normalno količino. je to običajno za nedojenega otroka ali ne?
lp

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje nedojenega otroka
5.11.2007 18:10:15   
mami_miki
kako dolgo pa že je Novalac...?oz. kolk je star?

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 10:52:13   
butt3rfly
devam mu ga kakšn mesec. se je za najbolšega do zdej izkazu star je pa 3 mesece.
nobenih problemov do sedaj, samo za barvo ne vem, če je to vredi al ne.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 12:16:58   
Anonimen
Moj je 3.5 star, in še kaka zeleno. Mislim, da je normalno, če bi bil vonj kisel, pa baje to ni dobro..

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 13:57:20   
AlTa
Moj user posted image bo jutr star 3 mesece pa skor 1 mesec kaka zeleno blato. Ko pa sem klicala v P mi je rekla da je to normalno, pa mu tud dajem Novolac.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 19:12:27   
mami_miki
moj tud od začetka je Novalac...sam ne vem če je bila ravno zelena barva...ne vem kako barvo bi rekla...

po moje je ok...

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?