Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zadnji dan v službi.... 16.12.2004 9:01:22
|
|
|
|
lidia
|
Predaj se temu lepemu času pričakovanja! Jaz sem se ob odhodu na porodniško bala, da mi bo dolgčas, pa sploh ni, tudi po zaslugi RR. Jaz tudi pričakujem prvega črvička, PDP imam 7.1.05. Lepo se imej, :nosecka:36t6d:modri:
|
|
|
|
Zadnji dan v službi.... 16.12.2004 9:59:23
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla obema! Ful fajn je brat take poste, zdaj sta obe že res čisto blizu. Komaj čakam, da bomo tudi mi tam :). Uživajta, izkoristita še ta mesec, za vsako ena :rozica: lp Sončnica in :duda: 26 t
|
|
|
|
Zadnji dan v službi.... 16.12.2004 11:49:34
|
|
|
|
Lu
|
atinav res uživaj. Mene čaka še dober mesec. Potem grem tudi jaz na porodniško. Že komaj čakam. Pa kaj se oglasi ne. lp Lu 31t 2/7:love:
|
|
|
|
Zadnji dan v službi.... 16.12.2004 12:09:25
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla! Tudi jaz v ponedeljek odhajam iz službe. :bravo: :sloncek: Malo na dopust, malo na bolniško, porodniško pa nastopim 4.2. Komaj čakam in se dolgčasa prav nič ne bojim. Imam toliko stvari v glavi, ki bi jih rada počela doma, pa zdaj za njih nisem imela časa (sploh zdaj pred novim letom). :) Bravo za nas in za vse ostale, ki bodo kmalu ali pa malo pozneje šle na porodniško. :sloncek: Se pa še beremo!! lp, Suzi 29t
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?