Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dermatolog samoplačniško 5.11.2007 9:11:03
|
|
|
|
monja79
|
Zanima me, kje je kakšen fajn dermatolog za otroke, samoplačniški, ki tudi po potrebi testira za alergije. Pa če je mogoče kje v Celju. Naša dva otročička imata oba tako občutljivo kožo, da se jima kar naprej nekaj spušča - v pregibih, po hrbtu, trebuhu, hrapava koža, se lušči in rdečina. Pa je še samo dojena, kopamo oba brez mil in mažemo samo z oljem pa nič ne pomaga. Naš pediater nas ne da naprej, ker pravi, da je to otroški atopični dermatitis in da do treh let ni kaj narediti . Mi je to mal mim, ker vem, da se lahko pri alergijah marsikaj naredi pri zgodnjem odkritju. Z zdravnikom se pa tudi ne bom kregala, ker ga bomo še rabli kdaj kaj. Imam pa tudi sama alergijo na pšenico, mleko, jajca zato sem še bolj v skrbeh in bi moja dva otročka kar peljala na pregled. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Dermatolog samoplačniško 5.11.2007 9:14:23
|
|
|
|
orhideja75
|
Zelo dobra dermatološka ambulanta je v Ljubljani na Parmovi 53, ki jo ima dr.Draguševa. Pa tudi takoj si na vrsti. Pokličeš, ti dajo datum in prideš.
|
|
RE: Dermatolog samoplačniško 5.11.2007 10:11:48
|
|
|
|
Naty*Taja
|
V Laškem v zdravilišču je en ful fajni. Kolegica je peljala malo, ki ima dermatitis in jo je stric spravu v red. Poglej na njihovi spletni strani in se naroči...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?