Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enoposteljna soba-porodnisnica izola 3.11.2007 14:37:11
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem rodila v izoli in ti povem,da sem bila zadovoljna,pa čeprav sva bile dve v sobi.Hočem ti povedat,da je glih tako lepo,če ste v dveh,ker itak ni dosti gužve!če pa hočeš bit sama,najbolje da pokličeš bolnico,da ti dajo porodnišnico in se tam pozanimaš kako in kaj! vem pa,da je bila možnost,da si sama v sobi,seveda z doplačilom!
|
|
|
|
RE: enoposteljna soba-porodnisnica izola 3.11.2007 16:49:44
|
|
|
|
anajmad
|
Glede na visok% porodov v izolski porodnišnici,mislim da ni bojazni,da boš morala doplačati za enoposteljno sobo.
|
|
RE: enoposteljna soba-porodnisnica izola 3.11.2007 17:30:52
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Glede na visok% porodov v izolski porodnišnici,mislim da ni bojazni,da boš morala doplačati za enoposteljno sobo. ja to je tud res Samo,ko sem jaz rojevala (2x) je bilo vse nabito polno,so v enih sobah kar dali po tri postelje,tako,da ni vrag,če se pozanima! Pa najbolje bi bilo,da počaka na porod in vidi kako bo s sobo in potem zahteva enojno sobo! pa še prej se malo pozanimat tud ne bo škodlo
|
|
|
|
RE: enoposteljna soba-porodnisnica izola 7.11.2007 13:58:51
|
|
|
|
poka1
|
Če bo koga zanimalo...sem pisala mail v bolnišnico pa so mi odgovorili, da za enoposteljno sobo se je treba zmenit z babico ob sprejemu. Za doplačat pa je 30 evrov na dan. Lepo nosečnost se napraj
|
|
RE: enoposteljna soba-porodnisnica izola 7.11.2007 14:34:07
|
|
|
|
Taula
|
Če bo koga zanimalo...sem pisala mail v bolnišnico pa so mi odgovorili, da za enoposteljno sobo se je treba zmenit z babico ob sprejemu. Za doplačat pa je 30 evrov na dan. In če je vse polno?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?