|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled pri g.
15.12.2004 10:51:52   
Anonimen
ali je mozno ko imas pregled pri g, da gre fant zraven noter ko ti delajo ultrazvok?:duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregled pri g.
15.12.2004 10:53:46   
malika
Seveda. Moj je vedno šel zraven. Ampak iz vljudnosti vseeno vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregled pri g.
15.12.2004 11:01:23   
Anonimen
uu superca:bravo:, ker odkar je bil na ns poleg, zdaj hoce vedno poleg, da nebom kje jaz prej zvedla kot on:)-bo prav vesel:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregled pri g.
15.12.2004 11:34:11   
pupika
nina_nana katerega ginekologa pa imaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregled pri g.
15.12.2004 11:38:20   
Anonimen
dr. sabino ozimic

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregled pri g.
15.12.2004 11:38:21   
Anonimen
dr. sabino ozimic

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   pregled pri g.
15.12.2004 11:39:04   
Anonimen
opala nisem htela 2x, sem pa htela vprasat katereo pa ti?oz. katerega?:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pregled pri g.
15.12.2004 11:43:52   
pupika
Jaz imam Završnikovo v Vošnjakovi, ki je zelo dobra, ampak so sestre tiste, ki zelo težko prideš na pregled. Sedaj pa premišljujem če bi G zamenjala za Mihič-Završnik.

Delamo na :duda: že par mesecev, pa še ni ratalo, pa bi šla rada na pregled.

lp, pupika :kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pregled pri g.
15.12.2004 11:48:03   
Anonimen
jaz ne poznam ne enega ne drugega:ups::) , vem le da naj bi imel dr. mauric "cudne" sestre.:)-
jaz sem mela prej dr. fenricha:grrr::grrr:-pa lahko recem nikoli vec.
za :duda: pa ne skrbi, morata na morju probat, tak kot mi2, nama je tam takoj primlo;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   pregled pri g.
15.12.2004 12:01:00   
pupika
Sedajšnja G je meni zelo v redu, zato me je kar malo strah menjat. Sem se hotela pred 3 tedni naročit, ker mi je M zamujala kar 8 dni, pa mi je sestra naredila test za nosečnost in mi rekla, da če je v roku 1 meseca ne bom dobila naj pokličem in pridem nazaj. Sedaj pa ne upam it več blizu, pa me je malo začelo boleti tam spodaj, seveda ko se neke točke dotaknem, me kar fajn zaboli. No pa še tale M ki sem jo dobila po 8 dneh je bila zelo rjava in bolj rahla, kakšen dan je sploh nisem imela, trajala pa je normalno 4 dni.

V katerem tednu si nina_naja?

lp, pazi nase in na :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pregled pri g.
15.12.2004 12:10:52   
Anonimen
aja:ups:...hm jaz bi na tvoem mestu se hitro narocla, ce te nekaj boli.sej ce imas vredu g ni nobenega straha.jaz grem k nosi g prav rada, ze komaj cakam da mam naslednji pregled(danes tedn);):bravo:
sem pa v 17t 3d:love::duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   pregled pri g.
15.12.2004 13:47:51   
malika
Pupika jaz imam tudi Završnikovo v Vošnjakovi pa je vse OK. Tudi sestre so vredu:zmeden: . je pa res, da jim tu in tam kaj prinesem(kava in čokoladica) in mogoče sem jih s tem malo podkupila.:)- Poskusi:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pregled pri g.
15.12.2004 15:27:11   
pupika
Ja saj bi, samo mi je malo glupo kar kupovati kavo in čokolado, samo vem, da to kar veliko delajo. Še moja mami to dela, če je kdaj z čim zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   pregled pri g.
15.12.2004 15:35:04   
pupika
No moram še povedat, da ko sem šla prvič je bila ena mlada sestra in je bila res zelo prijazna in se mi je kar smejala. Potem ko sem se pa hotela naročit, pa je bila ena druga in me ni hotela naročit, saj ne bom rekla, da je bila zoprna, ampak težko te naroči pred 3 letom. Sedaj mi je pa že malo glupo it gnjavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   pregled pri g.
15.12.2004 20:06:12   
malika
Ja to pa je naše zdravstvo. Zavarovalnica ne plača več pregledov na manj kot tri leta, edino če imaš kakšno težavo.Zato pa je najbolje, da ko se naročiš jamraš kako te nekaj boli ali tišči,...Edino tako ti uspe. Pa naj ti ne bo noro gnjavit, edino tako kam prideš( no pa s kakšno kremšnito tu in tam tudi:)- )

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?