Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zara ima na zgornji ustnici belo,kot bi blo razpokano, ampak ni... ma sploh ne znam opisat... A je to mogoce soor?? Kaj storit??A se v lekarni dobi kaj za mazanje??
Ja, lahko je povsod v ustni votlini, če je majhna pikica toliko boljše- si pravi čas opazila, lahko prej zdraviš, ker ta :hudicek: je kr trdovraten. Če ti uspe ji z gazico Daktarin namaži po ustih, drugače ga pa na dudo daj (če jo ima), ko pa soor izgine, še 2 dni maži z Daktarinom da se prehitro spet ne ponovi:)
Ojla,ZARA! Baje se ta nadloga pojavi od mleka:zmeden2:Te bele pikce pa so nekakšne mlečne bakterije-tko so men razložil.Če ne pa še v lekarni povprašaj. Daktarin na dudo,:duda:če jo ima,pa bo v parih dneh bolš:)-
Pa ne pozab zamenjat vseh cucljev in dud...jest sem vse stran pometala...pa pazi lahko se vname tudi ritka...mene je patronazna ornk prestrasla in sem si skor sterilizirala roke k sem ga previjala..je pa staknil soor ko je bil star 14 dni...z daktarinom pa smo ga v dveh dneh odpravil...
Oh to ni nič takega. Ana je imela ko je bil atara dva meseca. Pa je rada polizala dudo namazano z Daktarin gelom, ker je tak sladek. Pa sem jo samo dojila. Pa tudi na ritki je imela čist mal ampak sem jo namazala s kremo Canesten in je bilo v enem dnevu boljš. Pomojem ni treba zganjat panike.
To so zadeve ki sodijo zraven, ko imaš otroka. Je pa fajn se temu izognit seveda, če veš kako.