Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 5:45:29
|
|
|
|
Rozica25
|
Pozdravljene nosečke! Moj PDP je 13.11, vendar če bo šlo tako naprej, bo verjetno prej prikukal na svet. Že od sobote me špika v spodnjem delu trebuha, mam krče, zateguje me gor in dol. Včeraj po dnevi je bilo lepo, zdaj ponoči me je pa spet zagrablo. Včasih se popadek pojavi na 5 min, pol spet na 7, 10 in spet trajajo po 5 min,... Bila sem na ctg-ju in ni nič videt. Gin. me je pregledala in sem 2 prsta odprta. So pa danes bolj boleči. Določene mi je uspelo predihat, ene ne, v glavnem boli pa k 2 !!! Zdaj pa se je stanje umirilo in bom probala zaspančkat. Zanima me, koliko časa naj spremljam popadke, da bom pol vedla, da je čas za v porodnišnico? Je to ura, dve? Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 6:29:42
|
|
|
|
pikica86
|
živjo.Jaz sem spremljala popadke eno uro, nato sem klicala v P in vprašala kako in kaj.Ker sem bila od P odaljena cca 35 min hitre vožnje, mi je dežurni G rekel naj počakam še 30min, če bo stanje nespremenjeno-redni poadki, naj se pridem pokazat. No pri meni je šlo zares, tako da sem naslednje jutro rodila Srečno
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2007 9:17:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 9:32:52
|
|
|
|
Rozica25
|
Evo me! Sem od ginekologa. Ctg zaznava popadke. Gin mi je rekel, da če sem pripravljena, naj se odločim in grem rodit. ALi danes ali jutri. Ne za 1. november, če bom pa čakala, pa naj čakam na vikend . Je pa rekel, da ko je delal v porodnišnici, je take primere zadržal notr in so dali umetne popadke in akcija. Poleg tega je še rekel, da se otročku dobro godi. Moje mnenje, da če je otročku lepo še notr, zakaj bi ga pol z umetnimi "prisilili" da naj gre ven, ali? Dobro, pustmo stanje po PDP. Ne vem, no.
|
|
|
|
RE: Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 9:49:07
|
|
|
|
pravljica
|
pri meni je to trajalo enih 12 ur, potem sem pa šla, ker ni blo več za zdržat popadki na 5 min, pa na 10, pa tu in tam na 15, pa spet na 5 itd. ...imam pa max 10 min do porodnišnice, zato sem res čakala do zadnjega (da je bilo že vsaj na 5 min in že ful močno)...pa še bi lahko čakala, ker se je še vedno vleklo par ur v porodnišnici
|
|
RE: Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 12:08:38
|
|
|
|
nemrak
|
, jaz sem imela isti primer. Pa sem prišla v P okoli 10h, ko pa so mi predrli mehur sem v dveh urah rodila samo s svojimi popadki.
|
|
|
|
RE: Popadki, krči.. boliii!! 30.10.2007 17:39:16
|
|
|
|
valči
|
Jaz sem imela isti primer,zadni mesec vsak dan,popadki,ki so se umirili,pa spet... V ponedeljek zjutraj ob pol dveh pa spet,ob pol treh sem vstala iz postelje,so bili na 8 minut,ob treh na 5 minut,sem jih že predihavala,ob pol štirih sva šla,ob 4 prideva v porodnišnico,bili na 3 minute,jaz pa že 8 centimetrov odprta.Ob 6 sem rodila. Tako da,ko bo se stopnjevalo in krajšal čas,kot pri meni,pojdi
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?