|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na 3D UZ
29.10.2007 17:46:36   
fragola99
Pozdravljene.

Mene pa zanima pri kolikih tednih ste šle na 3D UV za spomin, koliko časa traja posnetek, koliko stane in kje se lahko naročim? Aja pa še to, kako se vidi otroček in če menite, da se splača?

lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.10.2007 7:49:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ NA 3D UV
29.10.2007 18:04:44   
Azzurra
poglej v moj album, tam je slikica mojega sina ko sem bila noseča 23 tednov.
naročila sem se v postojno, pregled je opravil dr. Likar, trajal je malo manj kot eno uro, dobiš pa CD s filmčkom in slikicami.
meni je bilo všeč, ker je v bistvu naredil še enkrat celo morfologijo, otroka je celega premeril, pogledal vse organe, izračunal približno težo...

tokrat sem se tudi naročila in bom cca 25 tednov noseča, je pa menda gužva, ker prvič ko sem poslala mail so mi rekli, da ni prostega termina do novega leta in da bodo sporočili, če se bo kaj sprostilo (oz. ko določijo dežurstva za zdravnike za november in december). No, kmalu so mi potem sporočili, da so našli prost termin. Za kje drugje pa ne vem, kje opravljajo 3D.

Poglej slikico, kako se drži za bradico in se smehlja. user posted image  Je on, je, nebi mogla falit user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 18:41:45   
fragola99
Azzurra, hvala za informacije. Sem pogledala slikico, kok je fajn. Ne morem verjet kok se dober vidi, pa kok frajersko  je tvoj sinek poziral. Ta bo pravi šarmer!user posted image Definitivno se moram nekam naročiti. Prej sem bila še v dvomih, če bi sploh šla, zdaj ko sem pa tvojo slikico vidla, pa definitivno grem!user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2007 10:12:28   
Miska2
Živjo, jaz sem bila na 3D UZ pri 26 tednih, otročka se je res lepo videlo in, kot pravi Azzura, še enkrat so pogledali vse organe, ga izmerili, trajalo je kake pol ure, dobila sem izpis grafov (primerjava velikosti glede na povprečje) in CD s filmčki; v Dravljah sem plačala 80 evrov - ni poceni, je pa dober občutek, ko vidiš, da je vse v redu (čeprav vedno uporabijo "varovalki": glede na to, kar se je videlo + UZ ne pokaže vsega).

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2007 13:20:48   
Kuba
Azzurra nam lahko prosim še zaupaš koliko stane 3D UZ v Postojni? Hvala user posted image

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2007 13:27:16   
Azzurra
ma zdi se mi, da je 50 eur.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2007 13:37:43   
Kuba
Hvala, ker jih klicarim že cel dan po tel. pa se ne javijo user posted image  ali ni prava tel. (05) 720 40 08?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 14:05:26   
Azzurra
ne bi vedela za telefonsko, ampak jaz sem se čisto vsakič z njimi menila kar po e-mailu. še dobro da prvič nisem šla po mailu še rodit user posted image
piši jim, meni so vedno odgovorili, pa tudi najlažje je tako, vsaj meni, ker imam potem nekje napisano, da ne pozabim.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 23:01:33   
*lenc@*
al pa k dr. pušenjaku pejd, zdravstveni center dravlje, tud pregleda vse, stane pa 80 e.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2007 16:47:24   
NINIKA12
lenča 78, a si se ti po telefonu naročila, a je mogoče ista številka kot za naročanje za nuhalno svetlino?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2007 19:10:03   
klarisima
Jaz sem bila septembra v Postojni, pregled je opravil dr. Likar.
Noseča sem bila 27. tednov in 3/7.
Žal smo bili vsi razočarani, saj se je user posted image skrivala in nismo mogli nobene lepe slikce naredit user posted image .
Drugače pa je cd lep spomin.
Moje priporočilo je, da se zmeniš po mailu in da probaš naredit pregled okrog 25. tedna. Takrat se najlepše vidi. Stane pa 50€.

Pa uživaj user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu NINIKA12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2007 19:11:28   
Naja30
Meni bo opravila moja G 4d na morfologiji. Okoli 22t.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?