Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 13:34:48
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem v 12 tednu in sem povedala ožjim sorodnikom (bratje, starši) V službi sem povedala zaradi bolniške, drugače še ne bi. Ostali ne vedo...bodo izvedeli nekako do 16 tedna. Če ne prej, ko vidijo trebuh.
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 13:35:00
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
pozdravljena rokapi! Midva sva pri najini prvi bebici povedala starsem kar takoj po opravljenem testu in obisku pri G. Nikomur drugemu pa nisva hotela povedati dokler ne bi minilo ''rizicno obdobje'' se pravi do 12. tedna. Nisva zelela v primeru da se kaj zgodi nikomur na novo razlagati, da najine strucke se nekaj casa ne bo. Izkazalo se je, da je bila ta poteza kar pravilna. Kmalu sem imela abrazijo in je bila bolecina prehuda, da bi se spopadala se s prijatelji in sorodniki, ce bi jim bila povedala za svojo nosecnost. Upam da sem kaj pomagala. Pa lepo in zdravo nosecnost ti zelim! Lp
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 14:08:19
|
|
|
|
Naty*
|
Midva sva bla tud prve nosečnosti tolk vesela, da sva vsem povedala. In žal smo na drugem pregledu videli samo prazno GV in sledila je abrazija. Takrat sva rekla, da naslednjič nikomur ne poveva do nuhalne svetline (ki jo imam drug teden v ponedeljek ) in če ne bi bla js taka čveka, bi verjetno tko tud blo... Midva navsezadnje nisva zdržala, sva pa počakala do prvega pregleda, ko se je videl srček.
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 14:19:33
|
|
|
|
fragola
|
Jaz sem sedaj v sedmem tednu, povedala sem itak staršem in prijateljici, ki je na RR in še dvema dobrima prijateljicama. Drugim pa po nuhalni! (seveda če bom zdržala)
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 14:37:11
|
|
|
|
varci
|
Jaz sem prvič povedala družini in ožjim prijateljem nekje po 14 dneh od testa, ker sem bila tako vesela, da bi najraje videla, da izve cel svet. Žal se je moje veselje končalo 9. teden z odmrtjem polda in abrazijo. Z dragim sva se tako odločila, da naslednjič ne poveva nikomur do prvega pregleda, potem pa bova videla koliko časa bova zdržala. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 14:41:16
|
|
|
|
TinaUros
|
Jaz sem pri prvi čakala do potrditve G...pa je pol na žalost kmal pršlo do ss. Sem pa zato pri drugi takoj ko sm zagledla , povedla vsem najbljižim. Danes sem v 38 tednu
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 15:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja madona! Zakaj se vedno bere zgodbe o spontanem splavu ali abraziji????? To ni nikakršna spodbuda. Rokapi, povej ljudem ko boš čutila da je čas, nič prej in nič kasneje.
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 15:36:38
|
|
|
|
Taula
|
Ja madona! Zakaj se vedno bere zgodbe o spontanem splavu ali abraziji????? To ni nikakršna spodbuda. Lubica to je žal kruta realnost na katero nimaš vpliva, zgodi se lahko vsaki od nas. Drugače je pa to dober nasvet... Rokapi, povej ljudem ko boš čutila da je čas, nič prej in nič kasneje.
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 16:57:03
|
|
|
|
Naja30
|
Ko sem bila 1. sva povedala po 1.pregledu vsem. Pa se je žal končalo v 10t z odmrtjem ploda. Tako da drugič sma počakala do NS in potem povedala (razen staršem sva prej). Tokrat pa sva počakala spet do 1.pregleda, ki sem ga imela kar pozno, NS pa sledi še ta teden. No in novica se že širi Povejta, ko bosta čutila, da je čas za to.
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 16:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na naravo dela in mojega življenja takoj
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 19:00:08
|
|
|
|
StBarbara
|
Takoj, ko sem opravila test
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 19:32:20
|
|
|
|
glen
|
1. staršen takoj po opravljenem testu, ostalim po 12 tednu. 2. staršem ---------------II--------------,v službi v 7 tednu,zaradi bolniške,pol pa žal itak vsi kmalu zvejo
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 21:35:41
|
|
|
|
sončnica13
|
Sestri dvojčici in 2-ma prijateljicama takoj, ko sem zvedla, staršem in ostalim sestram po 12-em tednu (po pregledu), v službi, ko so mi dali delo katerega zaradi nisem smela opravljat-približno po 20-em tednu
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 29.10.2007 22:11:07
|
|
|
|
pravljica
|
prvič vsem nekje po 12. tednu drugič pa prej, ker sem šla v bolniško, lažem pa ne ampak, če ne bi bila v bolniški, še lep čas ne bi povedala, ker sem en čuden človek, ki ima rad skrivnosti, kakšno stvar čisto in samo zase - no, saj potem je bil pa to spol otročka, za katerega sva do konca vedela samo midva
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 30.10.2007 7:38:05
|
|
|
|
severnica77
|
Staršem takoj po opravljenem testu in nekaj kolegicam, v službi pa po 12 tednu.
|
|
|
|
RE: Kdaj povedati za nosečnost? 30.10.2007 10:16:12
|
|
|
|
Isabellabina
|
Živjo,jaz sem ravno stopila v 18-teden pa vejo samo moj mož in pa tašča in tast.Bova pa morala kar kmalu povedati še vsem ostalim saj se trebušček vztrajno veča. Odločita pa se sama ,ko vama bo najbolj prav in ko mine tisto rizično obdobje. Pa lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?