Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KOLIKO MESA IN TESTENIN 13.12.2004 19:08:31
|
|
|
|
Erika 1
|
Jaz sem svojemu sinčku dajala do 9 meseca 2x na teden meso, 1/2 rumenjaka na teden, griz oz. polento 3x na teden, pa ful zelenjave - najrajši je bučke. Testenine (pašta) se dodaja po 9 mesecu.
|
|
|
|
KOLIKO MESA IN TESTENIN 13.12.2004 19:20:11
|
|
|
|
Seven*
|
Moje mnenje. Skuta in mlecni izdelki po 9 mesecu, kravje mleko po 12. Z ribami bi jaz se malo pocakala (alergene), prav tako z glutenom (psenicni izdelki). Meso pa itak mora biti vedno samo dodatek k prehrani. Tudi pri odraslih. Jakob bo dobil 1x-2x na teden kaksen piscancji koscek.
|
|
|
|
KOLIKO MESA IN TESTENIN 13.12.2004 20:47:06
|
|
|
|
mehurčica
|
Nam je pediatrinja pri 6 mesecih rekla, da lahko je testenine, zato sem mu jih kar hitro tudi začela dajat. Meso je dobil 1-2x na teden in en cel rumenjak na teden. Od mesa še zdaj je skoraj samo perutnino, tu in tam pa tudi teletino(ki mu ni preveč dobra-je po mamici in atiju)in ribo. Ribo ima ful rad, ampak jo je dobil komaj pri kakšnih 9 mesecih prvič. K vsemu kar mu delam za kosilo, naredim zelenjavo. Raje ima testenine z zelenjavo, kot s sirovo omakico.:zmeden:To pa ni po meni.:)- Za zajtrk sem mu takrat še delala vsak dan sveže sadne kašice. Ampak poleti je lažje, ker je več takšnega sadja. Sedaj pa dobi za zajtrk jogurt/kruh z namazom ali toast/gris/polento/mlečno kašico/puding/sadno kašico. Upam, da sem kaj pomagala. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.:) Lp:miska:
|
|
|
|
KOLIKO MESA IN TESTENIN 13.12.2004 21:08:07
|
|
|
|
Kenny
|
Tudi mi smo meso dajali po 6. oz. celo po 7. mesecu 2x ali 3x, testenine pa kasneje, smo najprej začeli s krompirjem. Ti pa priporočam Mamino Paparico, se mi zdi zelo uporabna. :sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?