Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: debel lulček pri lulanju 12.11.2007 12:25:06
|
|
|
|
nerka
|
yivijo, a te lahk vprasam kje ga bos dala obrezat in koliko bo star? moj je zdaj 5,5 mesecev in bi ga tudi rada dala obrezat, pa sm slislala govorice, da tu v novem mestu to ne pocnejo dokler ni otrok starejsi(2-3 leta). da ga uspavajo... ker tako majhnih dojenckov nocejo. lp
|
|
|
|
RE: debel lulček pri lulanju 12.11.2007 12:42:40
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Oj, mene pa zanima, če je lulček vašega fantiča tudi full debel, kadar lula? Pri našem je, pa ne vem a je to normalno, ali je to zato, ker ima bolj majhno luknjico, pa bo potem, ko bo obrezan (naročeni smo za marec 2009), drugače. Sicer pa smo stari 1 leto. hvala in lp to pomeni, da bo takrat star nekje 2 leti pa pol
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?