|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lazajna
28.10.2007 17:41:02   
Sandrin
ker sem v kuhinji še začetnica, mi prosim napišite recept za lazanjo (korak po koraku) Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lazajna
28.10.2007 17:51:37   
Anonimen
Na olju prepražiš mleto mešano meso(govedina in svinjina). Zaliješ z vodo in dodaš začimbe za lazanje ter mleko(cel postopek na začimbahuser posted image ), jaz dodam še koncentrat paradižnika in malo bazilike.
Jaz jo delam brez bešamela k mi je ogaben.
V namaščen pekač daš lističe za lazanjo, čez preliješ omako(tolk da jih prekrije) in postopek ponavljaš dokler ti ne zmanjka omake. Zaključiš z omako in čez naribaš sir(men osebno je najboljš mozzarela). Daš v pečico....olauser posted image

Najbolj simpl in zelo okusen recept za začetnikeuser posted image

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lazajna
28.10.2007 17:53:36   
dulcinea
Tukaj
PA še tukaj... Pa še polno na tej strani.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lazajna
28.10.2007 18:46:22   
Anonimen
Pa nabavi si lazanje Barilla,ker jih ni potrebno predhodno kuhat.Ali v rumeni škatljici ali pa plavi.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lazajna
28.10.2007 19:16:21   
lex
2 čebuli
1 strok česna
1/4 pora
1/2 kg mletega mešanega mesa
olivno olje
1/4 pelatov (koncentriran paradižnik v tetrapaku)
origano
bazilika
lovor list
sol
vegeta
rdeča sladka paprika
malo popra (če sta brez otrok, ga jaz ne dam zaradi otrok)

Čebulo, česen in por sesekljaš, opražiš na malo olivnega olja. Ko je čebula prepražena vliješ not MALO vode - 0,5 dcl in dodaš meso. Nato vse skupaj začiniš z malo soli, vegete, malo bazilike, origana, 1 lovor list, malo rdeče paprike (konica kuhalnice). Nato zaliješ z vodo (1dcl vode) in dodaš paradižnik (pelate). Potem to kuhaš kot omako bolonjese ene 45 minut.

Vmes narediš bešamel omako: malo margarine (jaz vzamem tisto, ki je za pečenje in jo odrežem približno pol centrimetra debelo) in moko, približno 3 žlice in zaliješ z melkom, da dobiš gladko maso.

Potem naložiš v pekač eno plast lasangne (Barilla so najboljše in jih ni potrebno kuhatuser posted image ), eno plast bešamel omake, eno plast omake (no čisto na koncu dodam2 kuhalnici bešamel omake, da postane bolj kremasta) in dokler ti ne zmanjka mesne omake. zdnja plast: lasagnje, bešamel omaka in nariban sir. Smo jo imeli včeraj in je tamali pojedel več kot jaz (star 2,5 leti)user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lazajna
28.10.2007 22:38:28   
lojzika
Moj recept
Grem u špar pa kupim lazanje (barila) na oddelku testenin.
Na oddelku juh v vrečki kupim ono magi mešanico za lazanje.
Pri oddelku mesa kupim eno pest mletega mesa.
Mleko pa sir pa je ponavadi u hladilniku

Preberem recept dol z magi vrečke edino kar spremenim je da dodam še čebulo ko prepražim meso.

Pa zmeram grata user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lazajna
30.10.2007 18:12:18   
kaya2007
kako pa narediš, da pride taka kot jo imajo v italiji-sej veste, bolj mehka in pocasta? user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Lazajna
30.10.2007 21:50:35   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

kako pa narediš, da pride taka kot jo imajo v italiji-sej veste, bolj mehka in pocasta? user posted image


Spečeš palačinke in jo narediš iz njih.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?