Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 18:41:04
|
|
|
|
pikola
|
Tudi moja je v sesalcu 5- 10 min. Pa mi je tud sesalc crknu. mpak na srečo je začel čez dva dni delat. Bom sedaj sesala manj časa, da ne crkne.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 18:43:33
|
|
|
|
rija
|
5 - 10 minut madonca, a celi ulici spucate noske ? ne resno, mi ga mamo vklopljnega max. 1 minuto pa smo zrihtali...
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 18:48:00
|
|
|
|
blue sky
|
Če bi jaz tako dolgo mojemu škratu sesala nosek, bi fasal živčni zlom po mojem. Jaz mu čistim max. 1 minuto, včasih par sekund - odvisno, koliko smrklja je noter. V glavnem po hitrem postopku.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 18:50:36
|
|
|
|
taška30
|
Jaz tud 1 minuto ali manj. Sploh pa ne vem zakaj bi sesalc crknil, če dela 10 minut? Jaz včasih sesam po stanovanju najmanj 20 minut (kadar imam bolj generalno-še kavč, pajčevine...), pa nikoli še ni crknil?!?
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 19:12:58
|
|
|
|
Klarita
|
Tudi jaz rabim največ 2 minuti za nosek.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 19:13:47
|
|
|
|
zoom zoom
|
Max 30 sekund, pa gre vse ven kar ne spada v nos. Da bi pa 10 minut pucala oz. sesalec imela prižgan
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 19:55:37
|
|
|
|
tančica
|
Mi smo imeli tudi hitro spucan nosek, max 2min, ampak je res da se mi sesalec zelo hitre ugasne, se pregreje hitro, to pa zato ker je ta napravca tudi narejena tako da nima max sesalne moči skozi tisto luknjico pač pa je ravno pravšnja, vendar pa to obremenjuje delovanje sesalca in posledično pregrevanje.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 28.10.2007 22:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ji nalijem v nosek fiziološko, ga malček pomencam in spucam z Rijino pumpico... Samo toliko,da potegne ven... vsega skupaj par sekund...Ne vem, msilim, da ni dobro to predolgo "ven vlečt", ker lahko preveč osušimo sluznico, potem pa spet ne bo dobro... Našo zvok popolnoma nič ne moti, je prav smešno, se mi zdi, da jo kar pomiri po tistem šoku s fiziološko .
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 29.10.2007 9:32:49
|
|
|
|
PIAF
|
Pri nas tudi par sekind po večkrat na dan. Moram pa povedat, da smo mi že dva sesalca kar zdelali, saj je res laufal en mesec nonštop. Bila sta stara, sposojena, pa vendar, ker naš se nam je pokvaril. Pregreje se pa zato, ker za sesalec to ni dobro, da je skozi "v vakumu", saj ko daš del pumpice noter je isto, kot če ti npr, preprogo not potegne v sesalec....
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 29.10.2007 11:09:49
|
|
|
|
simona76
|
Jaz ji nalijem v nosek fiziološko, ga malček pomencam in spucam z Rijino pumpico... Samo toliko,da potegne ven... vsega skupaj par sekund... Enako.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 29.10.2007 15:25:07
|
|
|
|
travica
|
ja, sesalec imam prej in kasneje samo zaradi zvoka vklopljen. že tak so muke nosek očistit, pa ne bi rada, da bi zvok sesalca s tem povezovala in se začela jokat tudi, ko sesam stanovanje . bom pa sedaj pumpico dala v sesalčev tulec, samo za tisto minuto, ko je pumpica v nosku.
|
|
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 30.10.2007 11:55:52
|
|
|
|
bobek05
|
ga nikoli nismo sesali.. ko je bil majhen, sem mu ga čistila s fiziološko, od 1. leta dalje s Sterimarjem (razpršilo)... imam pa srečo, ker zna že od 1. leta sam pihati šmrklje iz noska... poskusi jo čimprej naučiti...
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 30.10.2007 19:55:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija 5 - 10 minut madonca, a celi ulici spucate noske ? ne resno, mi ga mamo vklopljnega max. 1 minuto pa smo zrihtali... enako!
|
|
RE: kako dolgo "sesate" nosek 31.10.2007 6:20:35
|
|
|
|
banki
|
Fiziološko noter, mal pocakamo da se razmoci in potem sesamo, vendar max 30 sek. Pumpica od Rije je zakon
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?