|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hripav glasek
27.10.2007 18:08:05   
pikam
Naša mala (3m) je staknila prehlad. Že od ponedeljka ima zamašen nosek (niti ne ful) in ga pucam s pumpico, ki se priklopi na sesalec. To ji ni ravno všeč in se zraven seveda dere. Danes je že mal bolje z noskom, ima pa hripav glasek. Kašlja niti ne veliko, je pa čist brez glasu. Sedaj pa ne vem al je to zaradi jokanja, al del prehlada ali je lahko še kaj drugega. Kaj naj naredim, da se izboljša in kdaj bi moralo biti boljše. Kako lahko ugotovim, če ima angino?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hripav glasek
27.10.2007 18:19:03   
Anonimen
Mislim,da nimaš kaj skrbet,vse skupaj,pa nahod,pa jok sta pripomogla,da je hripava.Če pa nis mirna pa stopi,do pediatra,naj jo pogleda.Ampak,da bi tako majhen imel gnojno angino pa še nisem zasledila.

(odgovor članu pikam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hripav glasek
27.10.2007 19:38:02   
Nenya
Moja taprva je bila enkrat hripava brez da bi bila prehlajena ker je tisti dan in nekaj noči veliko prejokala.

Mislim da boš najbolj mirna če prešteješ vdihe ko spi, moralo bi jih biti nekje med 40 in 50 v eni minuti (nujno moraš celo minuto), če jih je več je bolje da vsaj pokličeš pediatra, morda pediatrično, če ni drugega. Odvisno je tudi od kašlja (moker ali suh), tako kot pravi Neva6, mislim da ni angina.

Držita se

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hripav glasek
28.10.2007 7:50:03   
Janya
Men je pediatrinja rekla da je hripavost znak za virozo, tako da je možno tudi kakšna virozica. Lahko pa je tudi od jokanja, seveda, ampak glede da imate tudi ostale simptome, bi rekla da gre za virozico.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hripav glasek
28.10.2007 8:33:03   
ona
Naša tamala je bila tudi dosti hripava,ko je bila majhna in nobeden mi ni znal povedat zakaj!Sem ji pa takrat dajala slezov sirup,samo ne vem,če je ta 3 mesečnike!Ji je sirup pomagala.
Po moje tudi ni kaj bolana tvoja,bo sčasoma minilo,kot je pri nasuser posted image

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hripav glasek
28.10.2007 16:05:39   
Naja30
Moja je bila ravno te dni hripava in to zato, ker se ji je fajn zdelo spuščat neke čudne glasove user posted image  Sej ne znam drugače opisat, kot bi renčala. Je minilo po 3 dneh. (renčanje in hripavostuser posted image )

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?