TANTRA
|
Rada bi ti dala nasvet, da bi posijalo sončece v tvoje življenje in da bi z vedrino gledala proti dnevu, ko boš ponovno dobila v roke svojo štručko... Tudi jaz sem tik pred 3 porodom. Pri prvih dveh sem bila za vse sama, z možem ena sama kalvarija, trpljenje.... Veš, edino kar je me držalo ves ta čas sta bili hčerki...Zaradi njih sem potrpela, zaradi njih nisem obupala.. So bili dnevi, ko nisem imela nikogar na katerega bi se naslonila, tako težko je bilo.... Mislila sem, da ne bom zmogla vsega bremena...Pa nisem mogla odpovedati pred dvema sončkoma... Ves čas sem upala, da tudi meni posije sonce. In je....tokrat imam čudovitega partnerja in neznansko se veselim otroka... Vem, da pri mojih letih ne bo lahko, toda misel, da smo srečni me navdihuje. Poskušaj razmišljati drugače. Tale sonček, ki raste v tebi ti prihaja nasproti te potrebuje celo. Potrebuje vedro mamico .... Morda pa te osreči bolj kot si misliš... Veš, čez leta ko ti bodo otroci odrasli (tako kot sta meni hčerki) boš razmišljala drugače, tisočkrat boš pozabila na neprespane noči, na težke trenutke...Takrat boš videla, kako hitro so šli ti otroški, nedolžni trenutki in želela si ji boš nazaj... Poskušaj razmišljati bolj pozitivno in se veseliti otročička.... Zdaj imaš še malo časa, da se pripraviš na velik dogodek, da boš zmogla biti vsemu kos...Vsekakor pa poskušaj svojega partnerja tokrat vključiti v ves proces, saj nenazadnje je tudi zelo pomemben člen v družini... Včasih je težko pokazat svojo ranljivost, včasih pa nujno potrebno, ko ne zmoreš več...Nenazadnje si samo človek, predvsem pa MAMA , ki mora imeti veliko srce in poguma .... Želim ti vse dobro, da bi našla v sebi voljo in moč, da spremeniš svoje življenje in poskušaš zaživeti drugačno, bolj polno in srečno življenje. Tu pa smo zato, da ti stojimo ob strani in te tolažimo...In če bo zares hudo, ne oklevaj, lahko mi pošlješ tudi zs.
|