|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prebava...spet!!
12.12.2004 15:44:26   
nita

Ja, sem probala z iskalnikom, pa nekako ne najdem pravega odgovora.

Zanima me, kaj že moraš naredit s suhimi slivami??? Namočit ali skuhat ali kaj ??? Sem pozabla!!!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Sem se odločla, da še to probam (donat slabo deluje!!!).

Hvala za odgovor!!

L.P. Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prebava...spet!!
12.12.2004 15:47:22   
Jessy
Moja sestra jih je namočila čez noč.

Drugače pa si je ona pri prebavi (ne v nosečnosti, da ne bo pomote), pomagala z otrobmi, ki jih je jedla s probiotičnimi jogurti. Prebava se ji je popolnoma normalizirala.
Če lahko ješ otrobi v nosečnosti, pa ne vem. Pomagajo pa!

lp, Jessy

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prebava...spet!!
12.12.2004 16:47:01   
Anonimen
Nekoliko pomaga tudi laneno seme z jogurtom zvečer.
Meni pa so v času, ko sem bila zaprta, najbolj pomagale kokice. Ja, velika skleda pop corna zvečer, zjutraj pa brez težav!

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prebava...spet!!
12.12.2004 17:46:46   
Naja31
Slive cez noc namocis v vodi, zjutraj slive pojes, vodo pa spijes. Meni to ni pomagalo, sem bila potem se bolj napihnjena.
Lahko tudi laneno seme cez noc namocis v jogurtu. Jaz sem delala narobe in ga nisem namocila, pa ni pomagalo.
Za zdaj pri meni deluje samo donat pa se to ne vedno. Ko pa vse metode odpovejo spijem skodelico kave, ki se ji zdaj bolj izogibam. Pa en dan bolj lahko hrano jem, pa se malo spucam.

Lp, Naja 23t 1/7

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prebava...spet!!
12.12.2004 18:02:53   
nita

Tudi jaz sem probala z lanenimi semeni, pa mi ni pomagalo. Pa jih ravno tako nisem namočla. Mogoče pa je res fora v namakanju. Bom pa probala še to.

Hvala :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prebava...spet!!
12.12.2004 21:10:00   
lidia
poskusi še to zjutraj:
za zajtrk sadje, gor pa pravo kavo z mlekom! pri meni deluje, glede suhih sliv pa pri meni deluje, če jih zvečer pojem kar tako brez namakanja.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prebava...spet!!
12.12.2004 21:26:03   
SU
Jaz sem slišala, da sliv ne poješ, samo vodo spiješ! Namakaš pa, ja, čez noč! Pa tudi laneno seme npr. v jogurtu jem in je prav fajn! Aja, pa še en kozarec mlačne vode, an tešče, spiješ in baje tudi pomaga... Ja, tisoč in en recept... :o) LP

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prebava...spet!!
13.12.2004 1:17:14   
Annny
Kuhan kostanj....komaj boš našla wc:)-:bravo:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prebava...spet!!
13.12.2004 11:25:27   
beba76
Meni ni pomagalao nič - do prejšnjega tedna... Pa sva z mojim dragim kupila suhe slive in marelice, na katere sem dobesedno navalila!:)-:)-:)- Dala sem si jih kar v posodico na kuhinjski pult, pa jih počasi cel dan nosila v usta. Zvečer pa.....:bravo::bravo::bravo: na wc, pa je šlo. Sicer me je popoldan kar pošteno šraufalo, a se je splačalo!

Torej . suhe slive in marelice POMAGAJO! Preverjeno!

P.S.
Pojedla sem pa vsakih po 25 dag v enem dnevu:)-:)-:)-

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prebava...spet!!
13.12.2004 17:13:47   
Maša
JA slive namočiš...aja, pa ne bit žalostna če slučajno ne pomaga...sem ena tistih ki pred nosečnstjo ni imela teh težav, sedaj pa sem sprobala že čisto vse in nič ne pomaga!

srečno

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prebava...spet!!
14.12.2004 12:15:16   
maya1
pa suhe fige tudi pomagajo, če jih jeste.
lp
maya1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......