Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 11.12.2004 22:44:42
|
|
|
|
princeska Zala
|
Pritisk imaš znižan zato se ti je vrtelo. Normalen je 120/60(idealen).V nosečnosti ima veliko žensk nizek pritisk,sploh zjutraj.Navadno se čez dan dvigne.Če se ti pa čez dan še vedno vrti pa raje pokliči G.Lahko pa tudi poskusiš z kavo ,seveda v manjši količini.:kava: Št. utripov je pa res preveč,sploh za zjutraj,ko še nisi aktivna.Normalno je od 60-80. lp:rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2004 23:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 11.12.2004 23:27:32
|
|
|
|
spacey
|
Baby Angel...kaj pa pol praviš zame, ki imam normalen pritisk med 95-110/60-85? :zmeden: Lp; :kuza:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2004 0:19:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 12.12.2004 10:51:19
|
|
|
|
beba76
|
Rožmarina v nosečnosti ne smeš, sok rdeče pese pa pomaga pri slabokrvnosti, če pomaga tudi pri pritisku, pa ne vem. Sama imam ful nizek pritisk 85-90/55-60 (ko nisem :nosecka:, mam tablete), včasih še manj, tak da mi kar doni v glavi in vse kar povem, slišim nekje v globini ušes. Ne vem prav razložit, kakšen je občutek, a morda ga katera pozna. G mi je rekel, da mi bo mogoče kava malo pomagala (je ne maram lih najbolj:(), pa kakšen kozarec kokakole na dan mi je priporočil - da me malo zbistri, pritiska pa to ne bo dvignilo. Aja, še to, če kteri doni v ušesih, kot meni...čimbolj se sklonit - glavo dat čimbližje k tlom in izgine, a žal ne ze zmerom. En čas pa je le mir... Lep pozdrav vsem :nosecka:
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 12.12.2004 12:19:43
|
|
|
|
*maja
|
Jaz imam tudi zelo nizek pritisk 90/50 in se mi včasih začne vrteti tudi sredi dneva ampak kmalu mine. Jaz sem imela tako nizek pritisk v vsaki nosečnosti, in mi G ni nikoli rekla da bi bilo to kaj narobe, pa tudi drugače nimam kakšnih večjih težav zaradi tega. ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?