Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 24.10.2007 21:40:43
|
|
|
|
rija
|
jaz sem videla prekrasne zavese medvede pu in prijatelji, pa ful poceni
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 24.10.2007 21:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem to videla v Pikapolonici.
|
|
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 24.10.2007 22:03:26
|
|
|
|
pinkiponki
|
Mi smo ravno danes kupili šampon s temi motivi. V Baby centru imajo tudi dekoracije za na steno z medom Pooh-om, pa pomoje da se krožniki lahko dobijo v MC. Je pa zelo popularen se mi zdi da ga je po vseh trgovinah možno dobiti v najrazličnejših "oblikah". MC ima tudi škatle za shranjevanje igrač ali česa podobnega s tem medom.
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 24.10.2007 22:06:13
|
|
|
|
arielca
|
Krožničke sem videla v Obiju. Posteljnino ima Quelle in Neckermann. Nalepke dobiš v BC ali v Bušiju. Imajo tudi stenske ure, penaste dekoracije, obešalnike ... Vsakega 15. v mesecu izhaja prav posebna revija Medvedk Pu.
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 24.10.2007 22:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj stvari najdeš tukaj: Upam,da bo kaj všeč tebi in tvoji pupi! Če najdem še kaj,pa dodam...
|
|
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 25.10.2007 8:08:21
|
|
|
|
žanai
|
Joj, najlepša hvala, ker ste se tako potrudile! Super ste! Zdaj pa v shoping! lep pozdrav vsem! Žanai
|
|
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 25.10.2007 21:09:12
|
|
|
|
trista
|
Jaz sem videla kahlo s tem motivom v Iani v Btc, ter kozarčke in krožnike v Mulerju.
|
|
|
|
RE: Medvedek Winnie The Pooh 3.11.2007 13:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Pošti Slovenije(Mb) sem videla lepe kulije z motivom medvedka Pu-ja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?