|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj vprašanj, kaj lahko
24.10.2007 15:28:38   
Anonimen
hojla sem nova na forumu, čeprav ga redno prebiram sem se danes prvič odločila da vam pišem.sem v sedmem mesecu druge nosečnosti,v prvi me ni bolo ničesar strah zdej pa se bojim prav vsegauser posted image .Imam normalno nosečnost in me zanima katere vaje lahko telovadim v tem času in če je res, da nesmeš obešat perila in se stegovati visoko.Kako vstajate iz postelje in kako se obuvate,

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.10.2007 17:53:02 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOVA
24.10.2007 16:33:41   
san
po moje je najbolje, da čim manj premišljuješ o negativnih stvareh in se ne obremenjuješ z vsemi čudnimi stvarmi. pač delaj tisto kar lahko, tako kot tebi paše in uživaj v nosečnosti. glede stegovanja so včasih govorili, da se otroku popkovina okoli lahko zavije, ampak to je tam do 24. tedna, ko ma še plac, pol pa ne več. pa otrok se že sam tako preobrača v trebuhu, da se mu kvečjemu od tega lahko popkovia okoli vratu ovije. bolj je težava pri stegovanju pri kakšnem težkem opravilu, ki bi trajalo več časa, več ur, ker bi se lahko npr. posteljca odluščila. ampak, to niso gospodinjska opravila. vsakdanja opravila pa lahko brez težav opravljaš tako kot do sedaj (če nimaš prepovedi s strani G, da bi bilo kaj rizičnega s tvojo nosečnostjo, seveda)

lp in lepo nosečnost ti želim
s

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 17:03:30   
silvya
Ne misli na slabe stvari. To z obešanjem perila pa je meni čisto mimo. Verjemi, da so nekoč verjeli v marsikaj, ker si stvari drugače niso znali razložit.
Nosečnost je nekaj lepega, in tako se moraš tudi počutiti, lepo in srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 18:07:53   
only_me
jaz sem vse normalno delala - vesla cote, peglala, sesala, gor brisala, se pripogibala, prenašala empare, polne vode (sem bla obsedena z delom). Pa sem rodila zdravega fantka, bla gotova v 2 urah, pa še šivov nisem fasala. (če je to zaradi tega, al pa je le naključje tako naneslo, ne vemuser posted image )

Predlagam ti, da delaš tako, kot sta napisali silvya in san - nič se ne obremenjuj, ker je nosečnost res nekaj lepega (če poteka brez zapletov). Glede vaj pa ti ne znam svetovati, ker nisem kaj posebej telovadila - razen po hiši in okoli nje.

Naj ti preostanek nosečnosti lepo mine, pa držim pesti za porod brez zapletov.

Drugič pa kar pogumno - brez anonimnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?