trojči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: trojči Jaz ga vedno in to največkrat v misijonarskem položaju....drugače ne seksam, itak...koja fora ti je to, da se vzdražiš, orgazma pa ne doživiš? Oz. ga doživiš z roko, jezikom..,,?.....to je enako kot samozadovoljevanje ali uporaba vibratorja ali kaj podobnega, ni tak fajn. No, enkrat se mi zdi, da sem prebrala, da jih 80% ne doživi orgazma pri penetraciji, se mi samo sanja ali lahko kdo to potrdi? Zgoraj ga običajno lažje doživiš zaradi tega ker je ščegetavček v stiku z njegovo sramno kostjo in se "treta" med sabo. Zato orgazem. Vaginalni orgazem pa redke ženske doživijo. Pa to ne pomen da je kaj narobe z njimi. Pač ljudje smo različni. Sicer pa v čem je fora, orgazem je orgazem, če si pa zravn z prsti pomagaš je zato kej mn vredn al kako Isto kot samozadovoljevanje je pol to Zanimivo Pa še to, more bit pa res zanimivo spolno življenje da seksaš sam v misjonarcu Karin 24, saj to je to - vaginalni orgazem je drugačen, bolj močen, traja veliko dlje. enostavno je boljši. Ampak se ga je enostavno treba naučit. brez heca. je pa tu izredno pomembno sodelovanje ženske. o tem sem pisala na drugi temi, tako da samo kopiram in dodajam spodaj. In, verjameš ali ne, da se ga najlažje doseže prav v misionarskem položaju ali pa obratno - ona zgoraj. In ja, vsakič znova je lahko zanimivo, uporaba "začimb" pa je tudi dobrodošla. Pa srečno vsem! Spodaj pa še koprano iz prejšnje teme: Vsem, ki ne doživljate/jo orgazma MED penetracijo priporočam, da ste medtem tudi ve aktivne. Za doživetje orgazma med penetracijo je pomembno, da sodelujete s stiskanjem mišic, ki "objamejo" moški spolni ud. Npr. ko moški "vleče" penis iz nožnice, ga stisnete, da se še bolj drgne ob stene nožnice, nato ga malo popustite, ko gre not itd. Dobro pa je, če mišice medeničnega dna tudi drugače utrdite (npr. lahko delate keglove vaje čez dan - kot bi zadržala curek urina). Po mojih izkušnjah se "vaginalni orgazem" zelo razlikuje od "klitoralnega". Je seveda mnogo boljši! Več o tem pa lahko preberete v knjigi Ingrid Trobisch Z veseljem biti ženska (podnaslov: ... in kaj lahko stori za to mož). 1. poglavje govori o tem. Med drugim je zapisan primer ženske, ki je šele pri šestdesetih letih slišala za ta dejstva in začela s treningom Keglove mišice in mesec zatem poročala, da je prvič v življenju dosegla popoln orgazem. Na srečo sem to knjigo dobila v roke še pred začetkom spolnega življenja in nikoli nisem imela težav... Pa veselo !! O hvala anonimna, da nisem rabla vsega sama pisat, pa vsega še jaz nisem vedela oz. znala opisati z besedami. Karin, po večini se strinjam s teboj, zato ti odpustim, da si površno brala: kje sem jaz napisala, da seksam samo v misijonarskem položaju? Pa če je moj najljubši misijonarski položaj, ne pomeni, da seksam samo v misijonarskem, tisto je samo veliki finale...ponavadi... Popravljam se glede samozadovoljevanja. Samozadovoljevanje zna biti včasih še celo boljše od ... kakega že.... klitoralnega orgazma...no, vse ma svoje prednosti in slabosti.
|