Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 23.10.2007 17:25:57
|
|
|
|
lojzika
|
Osnovno pa na občini. Ampak ti po mojem velja še za cel tekoči mesec. Najboljše pa čim prej uredit.
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 23.10.2007 19:11:02
|
|
|
|
2.2.
|
ČE SI DELALA celo leto potem te pripada jo tri meseci se mi zdi , če ne si pa plačaš sama
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 23.10.2007 19:35:12
|
|
|
|
Taula
|
Meni ga šiht plačuje..osnovnega namreč.
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 23.10.2007 21:11:46
|
|
|
|
lukec
|
Osnovno zavarovanje si urediš kot občanka, če pa si poročena ali v izvenzakonski skupnosti se moraš zavarovati po partnerju (če je zaposlen seveda).
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 23.10.2007 21:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si bila zaposlena 12 mesecev, dobiš denarno nadomestilo, s tem si zavarovana na zavodu, isto kot če bi bila zaposlena. Delovna doba ti ravno tako teče.
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje... 25.10.2007 0:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Osnovno zavarovanje si urediš kot občanka, če pa si poročena ali v izvenzakonski skupnosti se moraš zavarovati po partnerju (če je zaposlen seveda). Se mi zdi, da tole ne bo drzalo. Meni, ko sem bila nezaposlena, se ni bilo TREBA zavarovati po zaposlenem izvenzakonskem partnerju (pa imava overjeno izvenzakonsko skupnost, skupnega otroka in skupno dejansko bivalisce). Sebe sem zavarovala kot obcanko, NAJINEGA otroka pa po sebi, ne po njem, ceprav je on zaposlen. In zacuda nihce ni kompliciral.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?