|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno?
10.12.2004 16:31:28   
Bejba
Ker se ubadamo z nadležnimi krči, smo poskusili že mali milijon kapljic, pa večinoma brez uspeha. Od včeraj pa poskušamo tudi kapljice Babynos iz Avstrije. In od včeraj se naš mali po vsakem spanju dere kot bi ga dajali iz kože. Neutolažljiv jok. Ker je bil tudi prehlajen in je kašljal, smo sumili tudi na vnetje ušesk, vendar je pediatrinja danes potrdila, da ni nič narobe.
Sedaj pa se sprašujem ali je možno, da mu kapljice, ki naj bi bile za preprečevanje krčov, povzročajo še hujše krče kot jih je imel prej?
Res se bo treba še veliko naućiti pri teh naših sončkih.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je možno?
10.12.2004 16:38:25   
Anonimen
Moji nečakinji je zelo pomagal čaj Planteks, ki se ga kupi pri nas v lekarni. Tudi mojemu Tiborju je tiste dvakrat, ko je imel krče, pomagal.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je možno?
10.12.2004 16:48:36   
majčica
Bejba ni možno da bi mu kapljice povzročale dodatne krče, ker sem imela jest prav tako izkušnjo s temi kapljicami, po dveh dneh je bilo pa ok...sem nesla kapljice pediatrinji in je rekla da so ok. No čeprav zdaj se mi pa zdi da ga ful dajejo vetrovi, krči niti ne toliko...jest mu kr čajčka dam ko se ful dere...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je možno?
10.12.2004 22:37:50   
nejcko
Teh kapljic sicer ne poznam, vendar če so podobne sestave kot naše Sab simplex je čisto možno, da tvojemu malemu ne ustrezajo. Kolegica, ki je farmacevtka, mi je dejala, da take kapljice (vključno z našimi Sab simplex) lahko naredijo več škode kot koristi, saj znajo zapirati. Seveda pa je odvisno od otroka. Mojemu sinu je npr. italianska različica Sab simplexa zelo pomagala, mojo hči pa je popolnoma zaprlo in je bila zelo boga. Jaz bolj prisegam na razne vetrovne kapljice, ki so bolj na naravni bazi in so moji hčerki zelo pomagale.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je možno?
11.12.2004 2:10:35   
lefairyon
bejba!
moj sine sicer ni imel veliko tezav s krcki, vendar je bilo parkrat malo hudo, pa sem mu dala Sub simplex, ki pa mu ni pomagal...v lekarni sem kupila Plantex in mu vsak dan zmesala v caj polovico vsebine...po tem vec ni imel teh tezav...dober je tudi Hipp-ov zeliscni caj, ki ga lahko kupis v skoraj vsaki trgovini...
lep pozdrav in upa, da bo sinku kmalu noc mirno minila9nebesa

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je možno?
11.12.2004 10:31:56   
zverka
Zdravo Bejba!

Da te potolažim, tudi moj otrok, ki je star tri mesece ima že od 1. hude krče. Pomagal je Avstrijski Lefaxin, vendar le mesec in pol, pol pa se ga je navadil in danes ne pomaga več. Vetrovne kaplice, Plantex, Hippov čaj, čaj Bebi val in Sub simplex ne pomagajo. Priporočam pa ti, da ko je že zelo zaspan, poskusiš s kuminovim sirupom, ki ga dobiš pri nas v lekarni. Pomaga, da otrok zaspi in mu vsaj za trenutek ali dva olajša težave.

Vso srečo in upam, da bo kmalu minilo, pri nas še ni.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je možno?
11.12.2004 18:30:44   
asso
Mi imamo tudi probleme s krčki. Naša miška včasih kar neprestano joče, kot, da jo bi kakšen rezal. Mislim, da ji vsaj malo ublažijo vetrovne kapljice Koroških lekarn.
Jaz se tudi strogo držim tega recepta "none", ampak tudi, če je punčka prav nič ne pomaga.

Kakšne so to italijanska različica kapljic?

Lp asso

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?