|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ in ovulacija
23.10.2007 15:22:47   
pinkec
Pozdravljene -

danes sem bila na UZ in je zdravnik rekel, da je en folikel že velik in da bo ovulacija. Potem sem ga pa vprašala, kdaj user posted image  in je seveda rekel, da ne ve. No, zdaj pa mene zanima, kakšne izkušnje imate s tem, kdaj nastopi o po tem, ko ste že vedele, da je folikel velik. In pa zanima me tudi, zakaj pa ni tudi drugi folikel že zrel ali je vsak cikel eden? Ne vem, če sem dovolj jasno napisala vprašanji, upam, da bo katera imela kakšen odgovor.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ in ovulacija
23.10.2007 17:05:26   
bumbum
Če je dr. rekel, da bo O, pol bodita te dni zelo pridna. Koliko pa je velik ta tvoj folikel? Moj je bil mislim, da 21x22mm in je s pomočjo stop injekije počil neje v roku enega dneva.
Če jaz vse to prav razumem(pa ne vem, če...), pol je čist ok, da ti v enem ciklu dozori en folikel. Včasih dozorita 2 in pol je možnost za dvojčke. Več foliklov pa po navadi dozori, če jemlješ kake hormone(Klomifen....). Upam, da sem ti napisala prave informacije, ker nisem ravno 100%.

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 19:04:27   
pinkec
bumbum - hvala za informacijo. Mislim, da imaš kar prav, veš. user posted image  Glede velikosti folikla pa nimam pojma, ker sem se tisoč vprašanj spomnila, ko sem bila že "zunaj". Je bil to moj drugi UZ v življenju in prvi, ki mi ga ni delala moja g. user posted image  Nervozna sem bila kot hudič, ampak ni bilo hudo.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 19:11:07   
pinkec
a ja, bumbum, še eno vprašanje, čeprav vem, da nisi strokovnjak... user posted image  No, če mi je danes to rekel, koliko dni pa misliš, da zdaj to traja, da poči? Jao, sama sebi grem na živce in jaz si že ne bi odgovorila na tako vprašanje. user posted image

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 19:13:01   
bumbum
user posted image user posted image user posted image Pa res nisem strokovnjak. Kaj pa vem.......po moje kaki dan, dva tri.....za ziher pa user posted image kakih 5. Ne preveč mojega mnenja upoštevat, ker vidiš, da meni še vedno ni uspelo prit do svojega user posted image .

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 22:54:43   
pinkec
Hvala.

Držim pesti, da ti tokrat rata. user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?