|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj Brandt
23.10.2007 11:07:59   
mamci
ali ga katera ima in kakšne so vaše iskušnje.

hvala.

Otrok raste od mleka in hvale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj Brandt
23.10.2007 21:08:41   
guppy
Enako sem sama spraševala dva dni nazaj pa ni bilo odgovora.
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1974950

Midva z možem sva kupila ozek Brandtov sušilni stroj, ker za širokega nimava prostora, je pa to edina firma, kolikor mi je znano, ki sploh ima ozek model sušilca.

V trgovini nama je prodajalec povedal, da so Brandt sušilci med boljšimi na trgu (vprašanje, koliko je v tem resnice...), tako da vsaj nisva imela slabe vesti, da sva ga vzela.

Za zdaj se obnese super. Ima Fuzzy logic, kar pomeni, da izračunava preostali čas sušenja glede na s senzorjem izmerjeno stopnjo vlažnosti perila. Upravljanje je enostavno kot uporaba kalkulatorja - če vedno sušiš na istem programu, ni treba čisto nič poklikat, razen Start.

Za zdaj priporočam,
kako se bo pa pokazal ob daljši časovni uporabi, pa ne vem.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 11:02:48   
mamci
čau guppy,

hvala za odgovor. Tudi midva sva (včeraj) kupila sušilca in pralca od Brandta in popolnoma enakega razloga kot vidva-prostorska stiska. Malo naju je motilo to, da ima samo 2 leti garancije amapk sva doplačala (kupila) za par evrov še 3 leta garancije. Nisva hotela kombiniranega, ker ni človeka (prijateljev), ki bi pohvalil to varijanto.

Upam, da bo zadeva delovala.user posted image user posted image user posted image

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 21:12:10   
katra55
Jaz imam sušilec in pralni stroj Brandt in sem ful zadovoljna. Je fajn ozek in ne zavzame veliko prostora, sušim skoraj vse, fajn je ker se polni zgoraj. Sicer ga še nimam dolgo, ga pa ima moja mama že dve leti pa skoraj vsak dan dvakrat suši pa nima nobenih problemov in je z njim tudi zelo zadovoljna.
Jaz ti ga priporočam, sicer ni najcenejši je pa med boljšimi.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 21:13:26   
katra55
Sem šele zdaj videla da sem prepozna. Upam da vama bo dobro služil.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2007 16:33:00   
guppy
Za zdaj sem super zadovoljna!! Danes sem okoli 13h dala prat perilo in sem še tuhtala ali bi oprala moževo trenirko, ker se par dni ne bi posušila zunaj. Potem mi je pa kapnilo, da bo v dveh urah vse oprano in suho user posted image

Bravo za sušilce v tem vremenu!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2007 16:58:53   
polona2
Jaz imam pralno sušilni stroj Brandt in je zakon!!! Dela kot urica in enkrat so mi škarje padle za boben, imam tega, ki se polni zgoraj, ene etikete sem strigla stran in so mi škarje ušle. Skratka, enostavno se razstavi zadeva in je moj dečko brez težav dobil škarje ven.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2009 21:43:20   
čimikuzy
Čao! Polona2 in Katra55 zanima me kateri model pralno-sušilnega stroja Brandt imasta? in kako sta zadovoljni z njim zdaj ko ga imasta že kar nekaj časa, torej kako se obnese na dolgi rok? Hvala za odgovor in lep pozdrav :)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2009 22:14:10   
enea
Moja tema: http://www.ringaraja.net/forum/Su%C5%A1ilni_stroj_-_o%C5%BEji_model/m_4564106/tm.htm

Tudi jaz sem spraševala za ožji sušilni stroj, ker imamo prostorsko stisko, in so mi uporabnice svetovale Brandt. In res sem ga kupila, ga imam 14 dni in zaenkrat nimam pripomb. user posted image  Kako je s kombiniranim ne vem, ga pa jaz niti v skrajni sili ne bi vzela. Rajši vsak stroj zase, tako imam sedaj pralni Boschev ( normalne velikosti) in sušilni Brandt -ožji model.user posted image

(odgovor članu čimikuzy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?