|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijava za postopek IVF
22.10.2007 17:35:33   
sonček33
Zanima me, če se je katera po prejetem pismu konzilija, prijavila po e pošti? Kakšne podatke je treba napisat?
Hvala za odg.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijava za postopek IVF
22.10.2007 17:43:13   
Sulfinija
Telefonski sem poklicala in takrat mi je rekla,da naj pokličem prvi dan M v katerem mesecu.Pol ti še pove,da moreš imeti bris in napotnico za iVF od njihovega G in kri moreš dati za spolno prenosljive bolezni.

Nič drugo jaz sem le povedala številko kartona ime in priimek ostalo vse mi je sestra sama povedala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 18:48:51   
Linda25
Zanima me, koliko star izvid brisa imaš lahko.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 18:52:18   
Sulfinija
Meni so rekli,da je lahko star največ 1.leto za postopek IVF.Nato sem klicla svojo G,ki mi je rekla takole če želim novi bris ga bom rabila plačati,ker me pripada komaj leta 2008,da mi ga vzame,star pa je star 2.leti.Ko sma šla z možem dat kri v LJ prejšnji teden sem tole na svetovanju rekla in mi je prijazna sestra poklicala sestro Blanko in me bo vzela z dve leti starim brisom,ker so bili vsi do sedaj ok.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?