|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a nas CSD proba okol prinest???
10.12.2004 8:57:18   
KIRA
punce, ne vem, če se naj smejem ali naj se jokam, ker mi ni prav smešno pri srcu.
večkrat sem vam že povedala kako je blo z mano, ker sem bila ob nastopu porodniške brezposelna. in so mi lepo poslali odločbo, da mi pripada tolko in tolko, po nekem njihovem izračunu, ker sem v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniške delala več ko 12 mesecev. pravzaprav sem neprekinjeno delala 7 let, predno sem izgubila službo. pa so mi lepo nakazovali - ni blo dosti, blo je pa nekaj.
zdaj pa dobim odločbo, v kateri piše, da so mi zaračunali premalo - vsak mesec so mi brutto 20% premalo zaračunali in nakazali. poračun pa dobim nakazan ta mesec.

to je sicer dobra novica, ker je skupni znesek skoraj tako visok kot mesečno nakazilo porodniške, ampak me tako jezi! tega usranega CSD sploh ne moreš kontrolirat!!

če bi sami ne porajtali, da so naredili izračun narobe, kako hudiča pa naj jih pokontroliram. jaz nikoli ne bi vedela, da mi pripada več!!! pa še celo zdaj, ko rabim vsak tolar.
pojma nimam, kako so to sploh videli. običajno ti dajo odločbo in to je to. kdo je šel še enkrat delat izračun, mi je pa skrivnost.

takoooo sem jezna, če bolje razmislim o tem, da se denarja sploh ne morem veselit.:grrr:
me zanima kje še so me okol prinesli, mogoče pri otroškem - ali pa ko je mož imel očetovskega? ali pa morda ko sem dala vlogo za socialno pomoč, pa so mi jo zavrnili? uh sem huda!:hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.12.2004 12:36:13   
Jančika_
:ups::ups::ups: Sej ne ve človek, kaj naj si misli...:hudicek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2004 12:39:31   
KIRA
ma jaz sem bla cel dan huda ko groza, miška me je mal v boljšo voljo spravila. zdaj se že napol veselim, da bo denarcev več. ampak vseeno.

kaj pa ko ne bi noben izračuna kontroliral. bi me pa takorekoč "okradli" - oz. prikrajšali, pa čeprav mi pripada.
mi navadni ljudje jih ne moremo kontrolirat. res, ne vem kaj naj rečem. groza.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2004 12:49:59   
Anonimen
Bolje da so se zmotili v minus kot v plus.... Slaba tolažba, ampak še kako res je tako. A veš, kako bi bila šele potem jezna? Če lahko, ta denar porabite za malo razvajanja. Pa boš takoj bolje volje.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2004 13:04:03   
Iren@
Popoloma te razumem,
ampak
sedaj le napiši seznam stvari za katere boš porabile nepričakovane tolarčke,
pa veliko, veliko užitkov pri nakupovanju ti želim in upam, da boš kupila kaj lepega tudi zase.

:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2004 16:20:35   
zmaga
Zgleda, da bi morali mi poznati vse zakone, samo tako nas csd ne bi mogel okrog prinest !!!!
Meni so zračunali premalo porodniško.Ko sem potem šla tja, je bila gospa sicer zelo prijazna in je rekla, da takšnega primera še niso imeli in je brez problema popravila odločbo. Če pa jaz tega ne bi ugotovila, bi pač imela manjšo porodniško.
O tej trapasti socialni nikoli ne slišiš kaj dobrega, samo slabe stvari vedno!!!!!!!!!!!!!
In hvalabogu, da obstaja rr, da se lahko pomenimo med sabo in kaj izvemo !!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?