|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   junijke 05 kaj je z vašimi trebuščki
10.12.2004 8:32:16   
mei
ojla
mene zanima, če se vam že kaj pozna. Jaz imam rok 13.6.2005 a se mi še nič ne vidi- sem na koncu 14 tedna.
Celo 4 kg sem shujšala, pa čeprav jem - no sladkarije mi ne grejo več.
Trebuščka pa ni še prav nič.
Mi moj možek pravi, da ga vlečem za nos - (seveda se heca), samo za to, da vse naredi on.

Kaj je pa z vami??
Jaz komaj čakam, da mi začne trebuh rasti.

lp
mei
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.12.2004 10:39:47   
katarina2004
Ojla!

Rok imam 16.6.2005 tudi jaz sem se zredila točno za 4 kg in sem okrog pasu kar lepo zaobljena sam trebušček pa je čisto malo večji. Tudi meni so se sladke stvari uprle mi bolj paše kislo in pa citrusi-pomaranče, limone....

Pozdravček

K.

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2004 11:25:51   
mei
iz kje pa ste?
Jaz sem primorka iz okolice Ajdovščine.

lp
mei

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2004 11:31:16   
*maja
Jaz imam rok 18.6.2005 in se za enkrat nisem še nič zredila, ampak včasih pa imam občutek da se mi je trebuh kar napihnil, čeprav tega ni opaziti :zmeden:.
Kar se pa tiče sladkarij pa je odvisno od dneva, včasih bi jih pojedla tono, drugič jih sploh ne morem videti. Bi pa non stop jedla jogurte in podobne stvari :love:.

Lp Maja

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2004 11:31:47   
*maja
No jaz sem pa iz Ljubljane!

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2004 11:34:50   
katarina2004
Tudi jaz sem iz Ljubljane.

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2004 17:17:49   
Janeja
Pozdravček Mei in ostale junijke,

tudi jaz imam rok 13.6.2005
Zredila se nisem še nič - po kilah - hlače pa so mi že mal tesne. Slabosti me počasi zapuščajo, zaradi nizkega pritiska pa sem še vedno čist brez energije.
Verjetno pa so za vse mal krivi tudi živci: do danes sem že 6x krvavela. :( Še dobro, da UZ vedno pokaže, da je kljub temu vse OK. Tud izvid na nuhalni svetlini je bil super. Vsaj ena "dobra stran" teh krvavitev je pa le: sem danes že sedmič videla svojega :duda: na UZ. Mam že za cel album slikic. ;)

Sem pa iz Savinjske doline.

Uživajte v nosečnosti.

LP
Janeja

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2004 10:49:30   
Maša
Pozdravcek se z moje strani! Jest sem tudi na bolniski ker mi je kljub koncu 13tednov se vedno slabo. Drugace pa se meni tudi trebuscek ne pozna prakticno skoraj nic, sem se pa zredila in to v pasu, ker bom menda zaradi maternice obrnjene nazaj nosila bolj v krizu. Sem pa iz Ljubljane, ups...v bistvu sem zdej po novem iz Kamnika.

Cuvajte se in lp:nosecka:

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2004 17:19:36   
Janeja
Beti,
malo pozno odgovarjam, ker sem bla dva dni čist na tleh - no u postli. Ampak tako slabo, da mi niti na misel ni prišlo, da bi si prižgala računalnik. Danes je malo bolje.
Glede nizkega pritiska pa sem včeraj izvedela, da baje pomaga čaj iz rožmarina - ena skodelica vsak dan zjutraj. Sama še nisem probala, sicer pa ga imam 90/60.
Sem pa nekaj časa nazaj že spraševala za nasvete in menda pomaga tudi "šport" - počepi. Sam sem bolj lene sorte pa tud s tem nisem pretiravala.

LP
Janeja

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2004 18:10:12   
mammy26
no jaz sem pa v 17t in moram reči da se mi bolj kot trebušček širi moja tazadnja.... čeprav sem pri prvih dveh imela že kar čeden trebušček... je pa tak, nekaterim se pozna že takoj, so pa tudi takšne, kot poznam eno znanko za katero sploh nisem vedela da je noseča, dokler ni rodila... toliko o tem...kar pa se kilogramov tiče, to pa je pri meni že popolnoma drugo poglavje...

lp, in prijetne praznike:darilo: vsem bodočim mamicam in vsem tistim ki to ste že...

(odgovor članu mei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?