|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi v drugi nosečnosti!
20.10.2007 22:27:06   
dadica
sem drugič noseča v 20 tednu in nevem, ampak mislim da otroka spoloh še nisem čutila. Pa berem druge nosečke, ki so gibe v drugi nosečnosti občutle že v 17 tednu.
Malo me samo potolažite, ker me grabi na čase prava panika. Pri G sem bila pred 14 dnevi in naslednji pregled je čez 14 dni.

hvala  in lp dadica!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gibi v drugi nosečnosti!
20.10.2007 23:08:19   
Naja31
JAz sem tudi  v drugo noseča, v 18. tednu in gibov še ne čutim. Pa ji vsak dan pričakujem, ker sem mislila, da jih bom v drugo začutila kaj prej kot v prvi nosečnosti ko sem jih v 20. tednu. No, jaz sem bila na pregledu 10 dni nazaj in je moja G rekla, da jih bom sigurno začutila v roku 10 , 14 dni. Zdaj pa čakam.

Po moje ni nujno, da v drugo začuti prej. Normalno pa naj bi bilo nekje okrog 20,21 tedna.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2007 23:12:19   
Maxica
Jaz sem jih obakrat kar približno v istem tednu, nekak v 18.tednu. Ne vem, probaj morda zvečer, v miru, ko greš spat, prisluhnit, morda boš kaj začutila. Sicer pa po moje ni panike, tam do 24.tedna naj bi se čutilo. Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2007 23:19:55   
Petraa
Jaz sem jih tudi v obeh nosečnostih začutila v 14 tednu

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2007 0:57:55   
Sonrisa
Jaz sem jih v 1. nosečnosti začutila v 17. tednu, v 2. pa v 19.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2007 9:27:20   
Ninica
jaz sem jih v prvi nosečnosti začutila v 17. tednu v drugi pa teden prejuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2007 11:17:18   
pupika27
jaz sem noseča 27 tednov in sem gibe začela čutit komaj v 21 tednu tak da ni panike........................uživajte nosečke in vsi ostali

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2011 14:16:08   
timnala
Oj punce!

Tole me je malce pomirilo..se že par dni vznemirjam, ker sem v 18. tednu pa gibov še ne čutim..včasih se mi zazdi, da bi to lahko bilo to, ampak nisem ziher.
V 1. user posted image sem že orng čutila v 18. tednu, zdaj pa še nič in očitno me je to zmedlo, da v 2. user posted image kao čutiš prej.

Hvala za vaše izkušnje..očitno res ni pravila user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2011 15:43:17   
naty09
Punce, boste vidle, vse boste čutile gibe kmalu. zdaj so otročki spali - zdaj ko se bo začela pomlad pa bodo veselo poskakovali in vas brcali :) Lepo nosečnost vam želim :) 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2011 6:50:50   
lana_22
Jaz v prvi nosečnosti skoraj nisem čutila gibov, šel proti koncu nosečnosti, pa še takrat samo,če se je premikal cel trebuh. Očitno je imel tak položaj in je bil aktiven le ponoči.

Zdaj v drugi nosečnosti,pa je to čisto druga zgodba. Začutila, da sem bila res čist 100%, da gre za gibanje je bilo v 20 tednu. Pa še sedaj, če sem preveč aktivna, ga ne čutim, se moram umiriti, potem pa se začne akcija.

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2011 12:02:43   
maktub
ja pri meni drzi da 2. začutis prej... prvega sem začutla kr kasno v 22.tednu sedaj pa sem ga že v 16tednu.... 

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2011 18:31:01   
Pikica82
Mene pa zanima, če katera občutila nekakšno utripanje v spodnjem delu trebuha. Sem v 19. tednu in rahle gibe že čutim, vendar to utripanje je drugačno in ga čutim tudi ko položim roko na trebuh, kot nekakšno utripanje žile. Normalnih gibov ploda ne čutim navzven. Sem pa 1. user posted image Ali je možno, da plod že kolca?

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2011 11:20:21   
Taddy78
To je kolcanje ja user posted image

(odgovor članu Pikica82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2011 18:23:01   
Klarita
V prvi nosečnosti sem gibe začutila tam nekje v 18. tednu, sedaj v drugi nosečnosti pa že v 14. tednu.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?