|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaji
9.12.2004 11:43:42   
bebi
Mene pa zanima, ali ma katera že kakšne izkušnje s pitjem kakšnega čaja, ki ji je pomagal, da pride do :duda:. Brala sem že, da naj bi se za zanositev pil čaj krvomočnice-smrdljička, čaj maline preprečuje splav, da čaj iz plahtice dobro vpliva na plod, črna meta baje uravnava M,...:zmeden2:

Kaj vi mislte punce, a je kej na tem? A ma kakšna že kakšno pozitivno izkušnjo s čaji?

LP bebi
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čaji
9.12.2004 14:48:29   
bebi
:zmeden2:Nič čajčkov??!! A nobena nič ne ve o tem?:zmeden2:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čaji
9.12.2004 14:54:50   
pety78
Hmmmmmm.....vem za odvajalni čaj....če te zanima...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Malo heca....:)-:)-

LP

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čaji
9.12.2004 14:55:35   
ZARA
bebi...en cas nazaj je men se zdi bila ena tema o teh cajih :zmeden:,ampak nisem sigurna...dej mal pobrskej po iskalniku...jst ne najdem...:hudicek:
In ne nic ne vem o tem,sem pa ze zasledila...

pa-pa:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čaji
9.12.2004 16:37:51   
pika74
Krvomočnica je fajn pa malina tud.
Dobiš pa v kakšni zeliščni lekarni - npr v City parku al pa na tržnici pa še kje se dobi.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čaji
9.12.2004 16:38:50   
pika74
aja, še to sm hotla rečt - Pii73 je mogoče tud to pomagal, sej jih je glih tist mesec začela pit, k je pol zanosila.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čaji
10.12.2004 7:20:52   
bebi
:)Hvala za odgovore. Bom probala ta mesec krvomočnico pit. Čeprov se mi zdijo ti "specialni" čaji vsi tok zanč...

Srečno :pujs:

bebi

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čaji
10.12.2004 9:00:36   
koala
Hojla!
No, kar se okusa tiče res niso prida, so si pa punce cikluse porihtale, pa nekaterim je pomagal priti do pikice.
Kaj čmo, zdravila pač niso dobra....

Koala

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čaji
10.12.2004 14:28:08   
bebi
Koalica :)

Ne me narobe razumet, velik raj mam bolj ali manj grenke čajčke kot pa sintetične tabletke.

:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čaji
10.12.2004 14:30:12   
baguSka
Se strinjam s tabo bebi! ;)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čaji
10.12.2004 20:11:28   
spella
Nekaj sem najdla na forumu.. ...

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=421

LP Špela

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čaji
13.12.2004 12:46:55   
bebi
Špelca hvala za trud in prijaznost ;), že pridno pijem(-va) krvomočnico, da čimprej zagledava:modri:ali:roza:

:rozica: ;)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.