Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 13:28:42
|
|
|
|
ona
|
Pazi kako mu obrneš luleka,provaj mu ga dat tako bolj dol,upam,da me razumeš!
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 13:36:58
|
|
|
|
kawasakica
|
Midva se previjava tudi ponoči, nimam srca, ga celo noč pustit v eni plenički
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 13:41:42
|
|
|
|
aluš
|
Tudi moj ta mali je bil od 14 dneva naprej vsako noč moker. Se je zbudil za jest (na cca 4 ure), sem ga dvignila in ... moker. Pa proti jutri ponavadi spet. Sem imela zjutraj že za en stroj žehte. Noro je bilo. Probali tudi različne pleničke, najboljše se bile še Huggies (upam da sem prav napisala). Pa smo obračul lulčka gor, pa dol, pa čimbolj naravnost. Se mi zdi, da ko spi na boku, da mu kar steče k strani ko se polula, al kaj.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 13:57:27
|
|
|
|
*karina*
|
Lulcek je obrnjen tako kot je treba, vsaj nastimamo ga tako hihi. In tudi meni se zdi isto, ko je na boku gre na tisti strani vse skozi!! Joj, revcek mali :( mora biti prav zoprno moker spat..
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 13:58:16
|
|
|
|
*ANA*
|
Ma pri nas je isto, ponoči je vedno premočen pa smo probali Fixies, pa hugies, pa pamperske, pa lumpi, pa vse premočijo. Ja pa lulča tudi dol obračamo ma gre vseeno skozi Se mi pa zdi da so pamperske najbolj premočile skozi.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:04:53
|
|
|
|
lemavrica
|
Pri nas je isto. Vsako noč je premočen, pa čez dan tudi če dogo spi. Na dva dni ima polen stroj njegovih bodijev samo zaradi tega. Uporabljam pa pampers 2. Pa pazim da mu lepo namestim pleničko pa je isto.
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:15:48
|
|
|
|
mateyka
|
mi mamo Libero plenice (Švedske) in delajo k urca - je tud po 12 ur kdaj minil preden smo jo previl (tamala je velik zaspanc ) in nikol niso premočile. samo ne vem a se jih da dobit s Sloveniji.. samo jaz sem ugotovila, da je velik odvisno od tega kok tesno poviješ - če gre lahko še prst za pasek je čist ok, več kot to pa se mi zdi da so ohlapne in gre kej mimo - nam se je to zgodil kr nekajkrat, pa mi jo je tašča parkrat povila in tud kakec ni šel mimo. zedj tud jest tko povijam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2007 14:17:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:31:07
|
|
|
|
jasnika
|
mi pa imamo plenice iz muleraj in so res vredu, ma jih od 19 pa nekje do 7 ure zjutraj, torej vso noč ko spi in ne premoči, edino če se zbudi in da je fejst polulan ga previjem drugače pa ne, pa še poceni so
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:42:03
|
|
|
|
tančica
|
Smo imeli isti problem pri ene 2 mesecih in so Huggieske rešile problem...kasneje smo spet prešaltali na pamperske.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:49:00
|
|
|
|
N _ B
|
Mi smo imeli enak problem in to ne samo ponoči. Tudi čez dan je plenica spustila. Sedaj imamo pampers aktive fit (3) iz Müllerja in njihovo blag. znamko in je ok.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 14:54:39
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri nas je bilo isto, dokler nismo kupili Lidlovih plenic. Te nam najbolje zdržijo. Sicer pa je pomembno, da plenico ne pripneš gor pod pazduho, ampak tik ob boku. Tako da mokrota na zgornjem delu nogice ne pride ven. Tole je težko razložit. Poskrbet moraš za stranski del plenice da se lepo prekriva po boku in nogici . Bistvo je no ne preveč visoko, da ne bom koplicirala.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 15:30:07
|
|
|
|
Anonimnez
|
še menjaj pleničke, saj imamo različne mamice različne izkušnje s pleničkami. Jaz bi ti povedala le, da imajo v Muellerju Pampers baby Dry z Extra sleep layer in te ti zagotavljajo kao 12 ur, da ne spusti. Mi smo jokali prvo noč, ko smo prišli domov. v P so rekli "ponoči se ne previja". Po enournem joku sva midva rekla: "ponoiči se previja tolk časa, dokler je potreba" - sej po ene petih tednih je bil že ful suh ponoči in ni več kakal... Menim, da če ga 1x na noč previješ, ni take panike. Fajn pižamico, da ga ni treba celega slačit in je. Huje bo, če se mu zaradi mokrote kaj vname...
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 16:35:54
|
|
|
|
Luni
|
Huggies ali Mullerjeve, probaj, boš vidla razliko. Pamperske pa proč porini, zame so trenutno najslabše na našem trgu, razen če dobiš original v Mullerju......
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 16:47:35
|
|
|
|
juniorka
|
Tudi pri nas je bilo tako... pa smo na Active fit 3 prešaltali, pa smo bili suhi ! Sem ga pa okoli 22ih previla, pol pa ob 4ih, ker je bla plenica polna Po tretjem mesecu je pa začel manj lulat in zdaj se previjeva ob 21ih, pa zdrži tudi do 9ih zjutraj- sedaj Active fit 4!
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 17:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki Pri nas je bilo isto, dokler nismo kupili Lidlovih plenic. Te nam najbolje zdržijo. Sicer pa je pomembno, da plenico ne pripneš gor pod pazduho, ampak tik ob boku. Tako da mokrota na zgornjem delu nogice ne pride ven. Tole je težko razložit. Poskrbet moraš za stranski del plenice da se lepo prekriva po boku in nogici . Bistvo je no ne preveč visoko, da ne bom koplicirala. Se podpišem... Sem probala vse... Ampak Lidlove zdaj so najbolješe... So fajn tanke, stranki trakovi so dolgi in jih komot daleč pod hrbet zavihaš, pa še med nogicami so fajn ožane...
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 18:12:12
|
|
|
|
Naja30
|
Moji je tudi vsako noč premočilo, dokler nisem našla plenic iz leclerca Mots denfants. S temi sem res zadovoljna.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 18:21:32
|
|
|
|
kaya2007
|
naše pamperske iz mullerja zaenkrat še niso premočile, ima pa isto od 20h do 7h, 8h...
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 19:11:20
|
|
|
|
suzolinka
|
Se strinjam z Nalin. Vzemi večjo številko plenic. Torej 3ko. Čisto preprosto in deluje jaz povijam zelo na komot, da mu vse pleše pa nič ne pride skozi.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 20:16:36
|
|
|
|
Brundula
|
Mi smo prvi mesec uporabljali Pampaerske in je bil moker. Nato pa so nam drugi povedali, da imajo enake težave s temi plenicami. Mi smo prešaltali na plenice DM in so kot urca. Drugi uporabljajo od Milerja. Mi se zdi da Pamperske so samo reklama, ki pa niso najboljša izbira. Provaj druge plenice z večjo številko.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 21:43:11
|
|
|
|
miškot
|
Lidlove pleničke.
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 22:20:13
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Pri nas je isto. Vsako noč je premočen, pa čez dan tudi če dogo spi. Na dva dni ima polen stroj njegovih bodijev samo zaradi tega. Uporabljam pa pampers 2. Pa pazim da mu lepo namestim pleničko pa je isto. To je pa še enkrat več kot pralne plenice. Mi mamo te, pa peremo na 3-4 dni skupaj z vsem belim
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 22:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj če daš pa eno racmanko čez? Samo razmišljam....
|
|
|
|
RE: plenicka vedno premoci!! 19.10.2007 22:25:08
|
|
|
|
birdy
|
Moji je tudi vsako noč premočilo, dokler nisem našla plenic iz leclerca Mots denfants. S temi sem res zadovoljna. Mi smo tud zdej te probal. In so krasne! Fajn so mi tud mullerjeve, kaj so že, beauty baby, pretty baby, mah ne vem, mislim da beauty baby, pač od mullerja. So sicer debelejše kot leclerkove ampak isto fajn, pa zdrži celo noč. Pa te BB so cenejše. Pampers je pa res en velik k... Če razumeš kaj mislim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.