|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je s plačilom pri izostanku otroka?
17.10.2007 10:46:29   
florecita
LP!

Zanima me, kdaj se plača manj,... če je otrok doma koliko dni? user posted image   Če me razumete.

naš je danes 3.dan v vrtcu v tem mesecuuser posted image  Verjetno ni ista cena, če je otrok npr. v vrtcu 5 dni na mesec ali pa recimo 22?! Ali pačuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je s plačilom pri izostanku otroka?
17.10.2007 10:47:52   
eya
Samo stroški prehrane se ti bodo zmanjšali. Pa še to samo, če si pravočasno odpovedala.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 10:51:42   
anitaz
Nobene bistvene razlike ni. Naša je v avgustu bila samo par dni v vrtcu, pa je bil znesek manjši za celih 5 €.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 11:00:14   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eya
Samo stroški prehrane se ti bodo zmanjšali. Pa še to samo, če si pravočasno odpovedala.

Ja točno tako je.Če sporočiš, da je otrok bolan in približno poveš koliko časa ga ne bo, potem ti odštejejo stroške za hrano.Ali pa če poveš da ga recimo drug teden ne bo, ker greste na dopust.Moraš pa povedat kak dan prej.Če recimo kličeš zjutraj, potem ti za ta dan običajno še računajo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 11:01:06   
Petraa
tudi če ne poveš ti odštejejo sami,no vsaj pri nas je tako. si vzgojitelj zapiše

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 11:07:22   
Špacka

Pri nas je tako, če je otrok bolan in ga ni najmanj tri tedne, moram prinesti potrdilo pediatra na podlagi katerega plačam samo 25% cene vrtca. Če je manj odsotna, odštejejo samo prehrano. Ni nam potrebno obveščati vsak izostanek, je pa zaželjeno, da se pri daljši odsotnosti pove, predvsem zaradi raznih dejavnosti v vrtcu.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2007 12:48:30   
viv_
Pri nas je tako, kot je napisala Špacka.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2007 12:51:13   
sato
Moj je bil prejšnji mesec v vrtcu 8 dni, pa so mi odbili točno 3,74 eura. 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2007 15:49:39   
piščanc
če ima vrtec rezervacije, potem lahko na podlagi pediatrovega potrdila v primeru celomesečnega izostanka plačaš samo rezervacijo.

če manjka samo del meseca, pa odštejejo samo hrano.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2007 13:57:38   
zajlca
Pri nas je potrebno sporočiti odsotnost do 9.00 ure, da ti odbijejo prehrano, odbitek je pa tako minimalni..

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2007 15:40:41   
jagoga
Punce, ne pozabit da je zadeva odvisna od vsake občine drugače. Na občinskem svetu se določi, v kakšnih primerih se obračunava zmanjšana cena vrtca. Pri nas npr. mora otrok manjkati 20 delovnih dni neprekinjeno (to je skoraj cel mesec), in ti na podlagi tvoje prošnje (s potrdilo pediatra) zaračunajo vrtec le 50 % cene, ki jo moraš plačati za celoten mesec. Ta privileg si lahko zamisleš le enkrat na leto. V času počitnic od 20.06. do 01.09. pa lahko za 20 delovnih dni odpoveš otroka zaradi počitnic in si upravičen do brezplačnega vrtca za tisti mesec.
Otroka moraš odpovedati za en dan vnaprej, npr. če pokličeš zjutraj, da je otrok zbolel ti začnejo odštevati šele z naslednjim dnem.  Odštejejo ti samo za hrano oz. le neki odstotek od celotne cene, ki jo plačuješ. To je odvisno od višine cene, ki jo plačuješ in znaša cca od 0,50 € do 1€ na dan.
Naj še enkrat opozorim zadeva je odvisna od vsakega vrtca  in od občine, v katerem je vrtec oz. bivaš.

(odgovor članu zajlca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2007 15:44:54   
dory
nasga kak dan več kot 14dni ni blo v septembru v vrtcu, pa so mi odbil celo 7€ :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2007 20:36:14   
marelicaa
Pri nas pa moramo sporočiti do 8h. Odbijejo samo hrano.

(odgovor članu zajlca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2007 20:43:52   
Marogica
Jaz ne bom nikoli pozabila, ko je bil moj ta starejši decembra 2002 v vrtcu samo 3 dni(prazniki niso všeti), pa smo plačali ca 2 jurja(torej nekje 8-9 evrov)  manj. V glavnem...sem klicala v vrtec, ker sem mislila, da so se zmotili...user posted image  pa se niso...

Smo pa iz MB

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 7:38:14   
mojsoncek
Pri placilu se cena program nic ne zmanjsa, ce je otrok odsoten. Odsotnost se uposteva samo pri obracunu za prehrano (placas toliko dni, kot je bil otrok v vrtcu). Ja na zalost, ampak nimamo kaj.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2007 11:46:20   
barakuda
Ja, tiste dni ko he otrok odsoten ti ne obračunajo prehrane, če seveda pravočasno sporočiš.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2007 11:30:57   
florecita
hvala punce za vaše odgovore.

Sem videla sama na položnici, da so nam sami user posted image odšteli dneve ko je manjkal - 4 dni v prejšnjem mesecu in smo plačali celih 1,76 EUR manjuser posted image user posted image user posted image .

Zdej se pa vprašujem, če en otrok poje na dan hrano za 0,44 centov?user posted image user posted image

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.