|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mat.vrat
16.10.2007 7:48:29   
TinaUros
Pozdravljene. Sem v 37 tednu in me zanima, kdaj so vam merili dolžino oz stanje materničnega vratu. Vem, da so mnenja G za merjenje mat.vratu različna, nekateri nočejo preveč "šarit" tam spodaj. Pa vseeno, enkrat ga morajo pokontroliratiuser posted image

Hvala in lep dan
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mat.vrat
16.10.2007 7:53:55   
Ketrin24
Ojla!

Meni ga je ravno včeraj pvič zmeril, sem pa v 26 tednu nosečnosti. Komentiral ni nič, razen tega, da je vse Ok. Koliko pa meri mi pa ni povedal, jaz se pa tudi nisem potem spomnila,da bi vpršala ker sva se preveč začvekala. user posted image Če bi bilo kaj narobe bi mi povedal.

bye

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2007 8:04:28   
lepa posadka
Živjo!

Zakaj, če ni potrebno. Meni v treh nosečnostih niti enkrat. Samo v prvi en teden po roku, so rpeverili, če sem že kaj odprta. Vedno sem rodila čez rok. Vse bp.
Ne delajte si preveč skrbi in uživajte še v teh zadnjih tednih. Srečno.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2007 8:15:21   
nemrak
user posted image user posted image ,
jz sem v 38t, pa mi ga sedaj  noče več preverjati. Je rekel, da ne bo šaril spodaj, če ni potrebe (vnetje, bolečine). Nazadnje mi ga je meril, ko sem bila nekaj čez 20t. Takrat je kritično, če si že odprt.

Ja, kmalu bomo imele svoje otročke pri sebi user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2007 8:31:27   
Magi*
če ni razloga, naj pustijo lepo pri miru. sicer je v 37t prav vseen, tudi če si že 4 prste odprta, boš šla pač rodit. dete bo donošeno.

meni ga je v tej N (druga) izmeril v 20t in zdaj vaginalno preveril v 30t, ker sem bila na MV operirana in sem že prvič (pred operacijo) 18 dni prej rodila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 8:53:07   
Anonimen
Se mi zdi, da že okrog morfologije.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 9:27:17   
tintin
V celi nosečnosi samo na morfologiji.
Sicer pa ne, po 37. tednu je pa sploh čisto vseeno kaj je z MV.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 10:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 11:50:57   
Hohenn
Meni ga je že dvakrat, v37t3dni in včeraj v 38t3dni, je pa rekla da sem že odprta za cca.2prsta in da je MV že zelo zmehčan, in da se lahko marsikaj zgodi.user posted image

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 12:18:44   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Hohenn

da se lahko marsikaj zgodi.user posted image

Lp

najbrž ne marsikaj - lahko greš samo rodit user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Hohenn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 12:25:18   
TinaUros
Mene sm zanima, kako je kaj stanje tam spodi, ker namreč zdej, ko mi mali brca, čutim tako kar močno špikajočo bolečino nizko spodi, pa ne v mehur, prov v nožnici. Mogoče kera to pozna, se vsem to dogaja? Včasih se bolečina razteza pa tudi v križ.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2007 12:37:36   
Magi*
TinaUros, meni se to tudi dogaja. me je pregledal in ugotovill, da je MV zelo zmehčan, na zunaj mal odprt in skrajšan. kaj pa vem, če te skrbi, je najbolje da vprašaš kar G. PS: čeprav odpiranje MV naj ne bi občutili.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2007 12:38:57   
nemrak
user posted image user posted image ,
meni se isto dogaja. Je pa rekel G, da se naj bi stm MV mehčal in se pripravljal.
Imam pa jutri zjutraj CTG in me prav zanima, kaj bo pokazal, saj mi kdaj pa kdaj trebuh ful otrdi. Rekla, pa mu bom tudi, da naj preveri, kako je spodaj. Tudi mene zanima, če sem že vsaj malo pripravljena.
Mi je pa G, ki mi dela akupunkturo rekla, da me bo pogledala 29.10, ko je dežurna v P in če bo pripravljeno, bova sprožili.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.10.2007 12:41:33   
TinaUros
Ja no, sej to sem tud jaz čitala, da naj nebi čutil odpiranja. Sej v bistvu me pa ne skrbi, ker je že 37tuser posted image . Me pa zanima, upam pa ne it težit moji G, ker je to le moj firbec in verjetno tudi že neučakanostuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.10.2007 12:47:49   
Tanayya29
Ja,mene G. vedno pregleda vaginalno(tudi zaradi vnetij),in zmeraj reče da je OK.a vas ne pregledajo zaradi vnetij?meni potem da svečke....,če vse ne štima
al to ni isto?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2007 13:29:03   
Ilije
Meni so MV merili na prvem pregledu po AC in na morfologiji. Kasneje pa ne več.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2007 14:36:15   
Lunca1
Meni dolžine niso nikoli merili, mi je pa tipal odprtost MV, pa še to v bistvu na rok, oz. potem na 2 dni, ker se tamali še ni dalo ven.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2007 14:42:54   
Naja30
Meni ga sploh niso.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2007 16:08:34   
scubadiver
Meni ni zaenkrat nič gledal. SEm v 35 tednu. Imam pa jutri pregled in CTG, tako da bo mogče jutri kaj preveril. Pravi da če je vse ok, če ni vnetij in bolečin se njemu zdi bolje ne pariti vaginalno. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.10.2007 18:42:40   
orhideja31
Punce,

mene pa zanima kako ti izmerijo dolžino materničnega vratu?? na naslednjem pregledu sledi morfologija in pol verjetno tudi merjenje vratu.....z vaginalnim ultrazvokom ali pregleda in "pošlata"?????

hvala....user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.10.2007 21:04:19   
butara
MV meri z vaginalnim UZ. Meni ga je do sedaj merila trikrat, sem pa v 26. tednu. Danes je moj MV meril 47, če to kateri kaj pomeni.

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?