Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 14.10.2007 23:17:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
Ko sem dojila sem spila cca. 1,5 l mleka, kak liter soka in pred spanjem še 2,5 dcl piva.
|
|
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 14.10.2007 23:19:42
|
|
|
|
lex
|
Sem spila tudi do 5 litrov na dan. Meni ni bil problem, ker sem bila kar naprej žejna. Pila sem pa vodo čaj za dojenje, sadne sokove, pa kako brezalkoholno pivo - UNI.
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 14.10.2007 23:23:27
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz pijem večinoma samo vodo ali kak čaj. Mleka skoraj nič, ker ima prvi alergijo nanj in iz preventive pazim. Koliko vode spijem, pa ne vem - kar pogosto si natočim blizu 2dcl. Mleka pa imamm še za enega
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 14.10.2007 23:33:11
|
|
|
|
Petraa
|
ALJA pij,ko si žejna!!!!Ne se nacejat brezveze!! Spijem najmanj deci in največ 5 deci na dan
|
|
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 15.10.2007 0:03:55
|
|
|
|
ALJA75
|
Hvala za odgovore. Ja nič PBJ, potem bova morali skleniti dogovor , meni mleka namreč še za enega primanjkuje..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2007 7:10:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 15.10.2007 8:28:35
|
|
|
|
Blejka26
|
spij vsak dan malp pira in mleka bo več kot dovolj..drugače pa pij ko boš žejna..tud voda da dost mleka..
|
|
RE: koliko tekočine, ko dojiš 15.10.2007 9:40:04
|
|
|
|
emaa
|
Jaz sem spila do 4l na dan, sem bila skoz žejna, mleka sem imela dovolj za oba moja fanta, samo se je dojil le eden, za drugega sem črpala. Pila sem vodo, razredčen sok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?