Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:41:22
|
|
|
|
nuala
|
Skuhaš, olupiš, pretlačiš, zmrzneš. Tako dela moja mama in je Ok za npr. sladice.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:42:43
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Jaz sem ga tudi v trgovini že videla zamrznjenega - kuhanega in olupljenega.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:48:02
|
|
|
|
pika30
|
Jaz sem kar sveže nabrane zamrznila ,upam,da bojo potem užitni,ko jih bom skuhala.Sladic pa iz njega ne mislim delat. Če ne bojo dobri,jih še vedno lahko stran vržem.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ofthetopic-kje ga pa nabiraš, da ga je toliko? SIgurno se da zamrznit kostanjev pire-skuhaš, olupiš, narediš pire in zamrzniš.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zamrznem kostanjev pire.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 14:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ga lani skuhali,olupili in kar celega dali v zamrzovalnik.Pa tud popekli smo ga,olupili in zamrznili.Potem pa,ko se nam je zaluštal,smo ga sam pogreli v mikrovalovki,pa je bil tak,kot da je sveže kuhan.Men je bil dober.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 16:08:41
|
|
|
|
soncece24
|
Skuhaš, olupiš, zamrzneš, potem ga pa daš k pečenki pečt! in se mastiš do nezavesti
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 17:22:01
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Mi damo kar sveže nabranega in narezanega v zamrzovalnik, pa ga potem pečemo ko sem nam zalušta )poleti, spomladi), pol pa nekaterim nič ni jasno kje smo ga dobili, ko recimo sred poletja jemo pečen kostanj. A veste kake lušte drugim naredimo, ko tak fajn zadišijo
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 19:21:36
|
|
|
|
2 Sraki
|
Skuhaš napol in zamrzneš. Ko ga vzameš ven ga daš le še do konca skuhat. Je tak kot bi bil ravnokar nabran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.