|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF - testi
14.10.2007 10:31:11   
Anonimen
Pozdravljene punce. 
Jaz sem imela ET tretji dan. Zanima me kateri dan so vam pokazali testi pozitivno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF - testi
14.10.2007 10:45:04   
DaisyE
Meni še nikoli.

Drugače pa 7, 8, 9 15 dan. Različno. 14 dni po punkciji je prvi dan da ga delaš po moje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2007 10:56:26   
tassi1
Meni je pna 11 dan po ET pokazal test ----,na 13 dan pa en velik++.Tudi krvni test na 15 dan je bil pozitiven,sicer se pol ni dobro izšlo,a to je že druga zgodba.Tako da kar pogunmo naredi test.Držim pesti zate,da boš srečkauser posted image papa

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2007 11:45:39   
Sulfinija
Anonimna,meni je test po drugem ET pokazal + rahel 8.dan,deveti dan že močneje in deseti dan oreng +,vendar se je pol pač žalostno končalo.Et pa sem imela narejen 5.dan po punkciji.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2007 11:47:59   
soncek.djukelica
sem imela 5 dan transfer, test sem delala šele na 12 dan, in takrat je pokazal +!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2007 17:00:08   
GoYa
Glej, da ga ne boš delala prej, ko mine 10 dni po stop injekciji, ker je lahko test takrat še lažno pozitiven.

Meni je rahlo črtico pokazal 7. dan po ET (ET je bil 5. dan), 11. dan pa že kar lep plusek. Ampak sem noseča z dvojčki, zato je bilo verjetno že tako zgodaj dovolj hormona za user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2007 18:10:09   
koala
Čeprav vem, da je težko čakati rezultat, počakaj, jaz ga pred 14 dnevom ne bi delala in ga tudi nisem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2007 21:01:03   
blanč
Jaz sem tudi v dnevih testov. 9 dan po ET je en velik -, v prejšnjem postopku mi je pa 10 dan že kazalo user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 12:03:57   
MARTINŠČICA
Punce, a ni škoda živcev? Če predhodno delate teste, itak ne veste, pri čem ste. Lahko so lažno + ali -, pol pa jok in škripanje z zobmi. Saj, če ste noseče, vam čez 14 dni ne bo nikamor nič ušlo. Vaši user posted image , ki jim je usojeno, bodo lepo počakali v vaših trebuščkih in bodo tam ostali do PDP. Za tiste, ki jim ni usojeno, je pa itak bolje da ne veste, da so se za 1 dan prijeli in potem odmrli ... Vsaj jaz tako mislim in niti pod razno ne grem delat testa pred 14. dnem po ET. Pa še ta pride na vikend, tako da bom lepo počakala celih 17 DNI na krvni test, ki je tudi najbolj zanesljiv. Urinski so bolj tako - tako.

200% MAMI

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2007 15:54:36   
mirabela
5 dan transfer, test sem delala 13 dan in je bil user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......