|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjsko meso
12.10.2007 12:13:37   
Anonimen
Ker ne maram ravno svinjine, je nikoli ne kuham. Danes pa me je doletela ta "čast" da moram pripravit svinjske zrezke. Pa pojma nimam kako?user posted image

A lahko kar po istem načinu kot piščančje? Al moram bit na kaj pozorna?

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 12:28:31   
Anonimen
Ti jih lepo potolci, posoli, na eni strani pomokaj in nato daj v segreto olje na tisto stran, kjer ni moke. Potem obrni, še malo popraži, nato pa zalij z malo vode in opusti, da prevre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 12:33:21   
srki
Ali pa jih enostavno brez, da jih pomokaš, daš pečt, seveda prej posoliš, malo popopraš, če seveda želiš. Simpl ku pasulj bez mesauser posted image . Za omake pa nisem nek ekspert.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 12:34:14   
Anonimen
Pa ne pozabi žilice prerezat, da se ne bodo skrčili.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 12:35:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Za omake pa nisem nek ekspert.


Ja no, saj, omaka se pa naredi, če zrezke najprej malo pomokaš na eni strani.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 12:41:24   
cukerček
jaz jih vedno malo potolčem posolim in na eni strani namažem z gorčico, v ponvi na olju spražim čebulo ko ma zlato porumeni pa dan not zrezke, najprej na tisto stran, kjer ni gorčice tako jih malo popečem in obrnem ko jih pečem na drugi strani še včasih odam na drobno narezan paradižnik in papriko ali pa gobice odvisno kako mi je, na koncu naredim ko so zrezki gotovi še potep iz moke in vode in dodam kislo smetano (če nimam paradižnika pa obvezno dam ketchap ali pa mezgo, nato pa še vegeto in malo peteršilja....to je vsa umetnost

_____________________________

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 17:08:28   
Anonimen
Meni so najboljši, če jih dan prej dam v paco. Olivno olje, stisnjen česen, sol poper, rožmarin. potem pa jih samo spečem ali na žaru ali v ponvi. 

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: svinjsko meso
12.10.2007 20:10:43   
Anonimen
še sreča da sem vprašala... potolčt bi jih ziher pozabila.user posted image

No sem skuhala (spekla kakorkoli se pač že reče).... Nisem komplicirala z omakami.
mende je bilo dobro.... kaj več pa nisem upala vprašatuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?