Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hujšanje z Cindi-ima kdo izkušnje? 11.10.2007 14:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Cindy program misliš v okviru zdravstvenih domov? V bistvu če to misliš, to so sam skupine, ti povedo kako jest, migat, pogovarjaš se....nč pretresljivega v glavnem. Hujšat morš še zmeri sam
|
|
|
|
RE: Hujšanje z Cindi-ima kdo izkušnje? 11.10.2007 21:02:47
|
|
|
|
Marina_
|
Vem samo ,da priporaočajo AMC posodo. Tako zdravo kuhaš(brez olja) in na pari(zelenjava se kuha s svojim sokom...) Glede posebnega hujšanja pa ne vem.
|
|
RE: Hujšanje z Cindi-ima kdo izkušnje? 19.10.2007 21:54:08
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Cindy program misliš v okviru zdravstvenih domov? V bistvu če to misliš, to so sam skupine, ti povedo kako jest, migat, pogovarjaš se....nč pretresljivega v glavnem. Hujšat morš še zmeri sam ja sam te skupine in tehtanja so ful ok! jaz sem sedaj shujšala že 9.5kg, in mi gre ful dobro! Motivirana sem ful, kadar imaš krizo ti dajejo moč za naprej te spodbujajo..marsikaj ti razjasijo glede hrane...meni se zdi to res super, za tiste ki ne zberejo prave volje in tiste ki se znova in znova spopadajo z dietami-tukaj pa ni diete, ampak spremeniš način življenja in še vedno ti je vsa hrana dovoljena-seveda v omejenih količinah!
|
|
|
|
RE: Hujšanje z Cindi-ima kdo izkušnje? 29.10.2007 22:38:28
|
|
|
|
Ilije
|
Se strinjam s predhodnico. Skupina ti da ful motivacije za hujšanje, kako hujšaš je pa seveda odvisno od tebe, sam po moje je najboljš, da se držiš njihovih navodil o prehrani. Mi smo v okviru tega programa imeli enkrat tedensko telovadbo in po treh mesecih sem imela ful kondicije . Če se imaš možnost vpisati v ta program, toplo priporočam... Aja pa še en plus, in sicer zelo velik ZASTONJ JE!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?