|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fizioterapija v lj porodnišnici
10.10.2007 20:39:39   
Sandra*
A je katera bila? Jaz imam naseldnji četrtek, mi je ginekologinja dala napotnico, ker me ful križ boli, pa me zanima kako vse skupaj zgleda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fizioterapija v lj porodnišnici
10.10.2007 20:52:15   
gagy85
sm bla en tedn nazaj... mau se bo pogovarjala s tabo, pokazala ti bo en pas od la vie za okol ritiuser posted image  za razbremenitev kriza, pokazala ti bo ene vaje, k ubistvu samo stiskas mišice pa popek notr potegnes.. pa to ponavlas 3xna dan..
vsaj tko je blo pr men... pa nism glih kj pridna s temi vajami.. bi blo pa dobr če bi bla... sporoci kako je slo...user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fizioterapija v lj porodnišnici
11.10.2007 8:02:59   
malamalinca
Oj, Sandra, jaz sem bila, v moji 2.nosečnosti, zaradi simfize v 1.nosečnosti.
Je dobro, da telovadiš in tudi noosiš pas.Meni je ful pomagalo.
Aja, tam boš pač sama s fizioterapevtko in ona te bo naučila kako pravilno telovadiš, da preprečiš težave, kot sem jih jaz pri prvi nosečnosti imela (tudi meni se je začelo z bolečino v križu, končalo pa tako, da po porodu nisem mogla premakniti leve noge )

To ni noben bavbav, zato pa kar korajžno na fizioterapijo

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?