|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se lušči čep !!!
10.10.2007 13:08:14   
skuštrana
PDP imam v nedeljo (14.10) in danes se mi je začel luščit čep. Najprej je bilo v wc samo malo kravve sluzi, pred parimi minutami pa je bila to že kar obilna sluz s krvjo. Nimam pojma kaj sedaj, ker se mi pri prvem porodu čep sploh ni odluščil. Kako dolgo je trajalo od luščenja čepa do poroda? A je možno, da bo šlo zelo hitro, ker sem že prvič full hitro rodilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko se lušči čep !!!
10.10.2007 13:09:42   
Seven*
Uf, to se lahko vlece, bodi pa pozorna. Pri meni je trajalo en teden. ;))

Pa vso sreco, ce gres rodit v kratkem.

A te je kaj strah? user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 13:12:23   
skuštrana
Ma, ni me strah..edino tega, da bo šlo prehitro in ne bom uspela prit do porodnišnice...ampak mojega moža je tega še bolj strahuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 13:22:59   
metkica1
Skuštrana ne znam ti odgovorit, ker je meni tudi prvič odtekla voda.

Želim ti vso srečo in da pravočasno prispeš v porodnišnico, ker vedim kako te to skrbi.
Pa eno  user posted image   za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2007 13:23:28   
solatja
moja user posted image je bila zunaj 48 ur po prepiku čepa, se mi je pa začel šele po dobrih 24.-ih urah bolj intenzivno luščit. pri meni je bilo hitro user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 13:28:25   
Jančika_
Meni se je v drugo luščil v torek, sredo in četrtek, rodila pa sem v noči s petka na soboto.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 13:35:28   
Pingvinčica
Meni se je začel luščit v nedeljo, rodila pa sem v soboto. Čim lažji porod in zdravo user posted image ti želim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 13:44:37   
Klaudia
Pri meni je trajalo dober teden od odluščenja čepa do prvih popadkov na 5minut

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2007 14:17:18   
andreja32
meni se je začel luščiti v soboto, rodila sem pa iz nedelje na ponedeljek,....res pa je da sem bila dva dni čez rok.

čimlažji porod  in srečno

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2007 14:18:16   
AKP
Prvič sem rodila v 3 urah in 45 minutah. Zjutraj so mi predrli mehur in dali umetne popadke. Tudi za drugič sem bila prepričana, da bo šlo hitro. Drugič pa sem imela ravno na petek termin in pregled. Po zelo grobem pregledu sem dobila popadke (ne preveč močne), ki so trajali do sobote zvečer. Takrat se mi je tudi odluščil čep in tudi popadki so se začeli počasi stopnjevati. Sem še šla zvečer na rundo tarokauser posted image .  V nedeljo sem šla ob 9.30 v porodnišnico. Sem že bila par cm odprta. Sem sestri pravla, da bom hitro rodila pa mi ni ravno najbolj verjela.  Naenkrat so mi popadki minli. Mater sem bla jezna, sem mislila da ne bo nič in da bom šla na odelek. Pa mi je zdravnik ob 11.00 predr mehur in ob 11.25 sem rodila. Sem pa skoraj sama rodila, ker mi babica ni ravno preveč verjela, da je že tako daleč.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 14:21:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2007 16:01:18   
Naja30
Meni se je čep odluščil zvečer, naslednje jutro sem pa rodila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2007 16:06:47   
sayuri
Kakor berem, je to pri vsaki drugače. user posted image
Meni se je čep odluščil v nedeljo ponoči. V ponedeljek sem imela približno na 2-3 ure rahle popadke.
V torek ponoči so bili popadki pogostejši - na pol ure, nato kar na 15 minut. Zjutraj sva šla v porodnišnico. Imela sem ravno rok in pregled (ctg). Le ta je pokazal rahle popadke, odprta sem bila 4 cm in čez 2 uri sem rodila (našopali so mi umetne.)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2007 16:21:51   
valči
Skuštrana,prvič se mi je začel luščit v petek proti večeru in se je to nadaljevalo do ponedeljka zjutraj,ko sem popadke dobila,isti dan pa rodila.Torej tri dni do poroda.

Drugič se mi je pa zjutraj ob 7 pocedilo po nogah in pol se je počasi sluz z rahlo krvjo izločala.Kmalu sem dobila popadke,v bolnico sva šla zvečer ob pol šestih,rodila isti večer ob 22.15.Torej 15 ur do poroda.

Opazuj dogajanje,če se začnejo popadki boš verjetno danes rodila.Srečnouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2007 20:50:54   
skuštrana
No, jaz sem še kar doma....Se je čep luščil celo pol, sedaj se je pa umirilo...

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.10.2007 21:52:38   
arielca
Meni se je odluščil v ponedeljek zvečer, v torek popoldan pa sem rodila user posted image . Vsekakor user posted image  ni več daleč.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.10.2007 22:27:58   
Anonimen
Čep se mi je odluščil ob 3h zjutraj, ob 4h mi je začela odtekati voda. Ob 18.30 sem pa rodila s CR zaradi zastoja poroda...

Srečno!

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2007 18:45:28   
mateyka
čep se mi je začel luščit v torek in rodila sem v nedeljo - kakor vidim je tudi pri drugih dostikrat trajalo cca teden. jaz bi raje vidla da bi blo prej, ker me je to čist zmatral, ker sem mela zraven še rahle popadke (boleče tok da nisem mogl spat) in sem bla čist neprespana, ko se je začel porod..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?