Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomfrit.
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:49:54
|
|
|
|
aluš
|
K zelju krompir v kosih, če je pečenka z omako lahko ali riž, svaljke, široke rezance, lahko tudi tenstan (pražen) krompir.
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zelje - kruhovi cmoki, v kosih krompir špinača - ja, tu meni paše samo pire polnjene paprike - kruh ali pa v kosih krompir namesto pireja mesni polpeti - tu pa lahko vse, od riža, tenstanega krompirja, širokih rezancev, pofri ... štefani pečenka - tudi tu vse zgoraj našteto
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 9:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko tudi samo kuhana zelenjava v kosu ali pa pire narediš iz zelenjave. enkrat j e ena pisala o oranžnem pireju (korenček daš malo not) o zelenem pireju (špinača ali brokoli) ali pa pire iz buč in cvetače. jaz velikokrat samo zelenjavo v kosih skuham, brez pireja ali krompirja drugače pa maš še riž, kruhove cmoke, svaljke, mlince, ajdova kaša.....
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 10:00:17
|
|
|
|
smigli
|
Gresove cmoke, kuhan krompir v kosih dober tek
|
|
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:06:01
|
|
|
|
Laubica
|
Poskusi k špinači pečeno polento(jo normalno skuhaš in jo narežeš na rezine in malo na olju popečeš,meni je super)
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:37:27
|
|
|
|
poliloni
|
Zraven špinače meni še vedno najbolj sede pire, naš ta mal ima rad tudi polento; sicer pa: - polnjene paprike- kruh - polpeti - krompirjeva solata (ali pa kakšna druga solata) Največkrat jemo zelje s kruhom ali krompirjem v kosih. Ti nisem bila ravno v pomoč, a po moje k tem jedem najbolj paše kruh oz. krompir na enega izmed sto načinov
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 11:47:52
|
|
|
|
Devi81
|
zelo pašejo tudi ječmenova kaša prosena kaša kusus poskusi ;) samo primerno jih začini... npr. malo sladke paprike, cumine, timjana, peteršilja, rožmarina...
|
|
RE: Kaj namesto pire krompirja??? 10.10.2007 13:10:48
|
|
|
|
tascha
|
Mi jemo polnjene paprike s makaroni. Včasih tega doma nisem jedla, vdno s pirejem, pri tašči pa sem se navadla na to kombinacijo in moram reči, da je super.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2007 17:44:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
SADJEMiška2006Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?Češnje (
64%)
Marelice (
6%)
Breskve (
16%)
Drugo (
12%)
Ne jem sadja (
1%)
Število vseh glasov: 287Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!