|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jst sm čist adijo....ŠE ZMER...:)
5.12.2004 12:40:02   
Teya
miljonkrat obdelana tema....kot sm že v naslovu napisala, vem kakšno moč ima psiha....ampak, halo??!!! mene joškice tooooooooook zlooooooooo bolijo, da sm se ponoči zbujala od bolečin...in sploh nisem mogla spati ne na trebuhu, ne na boku....bog ne daj, da se jih dotaknem....in BOG NE DAJ, da se jih dotakne moj ljubi...saj vem, saj vem, vsak mesec me "bolijo":ups:, ma tokrat me pa prou hudo in to zeeeeeelooooooooo (pre)zgodaj....pa hudo napete so...samo 1x so me že tako močno bolele, ampak le par dni prek nepričakovano M in bila sem noseča....15.12 šele NEpričakujem tetke....je možno, da bi tok hitro, moje joškice, tko močno reagirale...al mi po novem "deluje" psiha tudi že med spanjem....??!!:ups:
mejte eno lepo nedeljo....:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.12.2004 12:47:23   
Bety
Teya, mislim, da si noseča!!!!

držim pesti, da se bo pikica obdržala in zrasla v velikega človeka...:bravo::bravo:

(pojej veliko kivija, ker pravijo, da redči kri in pomaga večji prekrvavitvi maternice in bolj uspešnem vgnezdenju)

SREČNO!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2004 12:54:03   
Teya
pišuka, kok je lepo to slišat! :bravo:, pa četud se bo izkazalo, da ne drži....:(

iz tvojih ust, v božja ušesa.....

joj, kok bom težko preživela še ta 2 tedna!!!!

hvala za nasvet!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2004 13:02:06   
emaa
Ne se sekirat, jaz tud še zmer upam, čeprav nisem imela O (tko mi je g rekla), mogoče se pa ni vidl. Upanje je tisto, ki te pokonc drži, pa še jaz se pol boljš počutim.
LP:):)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2004 18:59:40   
Sisy
AMAMAIR,
pa nikoli nimaš ovulacij al jih samo občasno nimaš?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2004 19:08:40   
baguSka
Tud jst sm čist adijo..
M še vedno ni, čeprou imam neprestano tak občutek da jo bom dobila. Danes je že 36.dan od zadnje M. Imam tud boleče prsi, kar jih ponavadi nimam. Prvič se mi je včeraj zgodilo, da se mi je uprla kava. Tok mi je bla zanč da ne znam povedat. Pa ceu dan slabost. Sm si zvečer tipala MV in sm zatipala neko bunkico ki je bila trša a ne vem če je to to. Hudiča sm jezna nase in na tole M, ker res ne vem a zamuja, a bo al ne bo, al kaj.
Vsekakor bomo videli če bo kej nouga v naslednjih dneh.
V zoprnem čakanju vas lepo pozdravljam..
Aja pa še to: ta vikend je domou pršu moj lubi in vsakič ko me hoče malo pobožat po trebuhu mu umaknem roko. Še sama ne vem zakaj (mogoče je moja psiha tok natempirana da se kr bojim da ne bo kej narobe naredu..).
Se beremo jutri, do takrat pa bodite v :rozica:.
Tadeja.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2004 19:14:31   
emaa
Sisy pravi, da verjetno sploh ne glede na to, da se mi je folikl lepo razvijal, ampak pol ga pa ni blo nikjer. Je pet minut iskala z UZ, me je vse bolel. Sem še jaz vprašala, ja kako pa to saje sem zanosila, sicer zaradi bolezni izgubila. pa je rekla, da je bila najverjetneje le sreča.
Lp

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2004 21:26:56   
Palčica
Teya jaz imam isti problem,pa tudi moja menstruacija naj se bi-ne bi pojavila 17.12.Res neprijetno boli.Meni se to še ni dogajalo.

Lp,

Palčica

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2004 22:19:58   
Teya
mmmmmmmmmmmmm....palčica....bova upale skupaj!!!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2004 7:44:28   
Simči
Oj!

Pa še ena tukaj, ki ne bi smela dobtit te :hudicek: M 16.12., ravno na svoj rojstni dan!:bravo:

A jo gremo pregnat?8)

Za vse, ki pričakujemo eno lepo :darilo:=:duda: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2004 13:41:36   
natja_
jest je tudi ne pričakujem to to :hudicek: ta vikend....
zdej je pa že čas, da nama rata :duda:

srečno...natja :pujs:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2004 16:30:59   
spella
Jest tud konec vikenda oz. začetek naslednjega tedna.
Zdej nas je pa že tolk na kupu, da upam da ne bomo ena za drugo :((.

Ampak moramo bit optimistične, vedno in povsod so padci in vzponi in glede na to, da je bilo zdej tolk velik :((, bomo v naslednjem mesecu vse :bravo::bravo::bravo:. Pravica mora pa tud za nas kje bit, a ne???

Držim pesti za vse nas, ki še upamo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.